ну то можете забути про неї. зжеруть і не подякують. ліпше покажіть сокиру старовинну яку ви у вигляді хабаря отому пройдисвіту який прикинувся чемною людиною подарували бо ми з дядьком Вітром і не спали тієї ночі так побачити хтіли.
Чекаєте на Різдво ? Тоді ялинки дійсно по ціні дров на складометри продаватимуть ! Пи.Си. Не привітався - визнаю шо свиня . То ж вітаю товариство з наступаючими святами ( кого вже з наступившими ) , добрий вечір ! Вчора мої школярики відсвяткували в спортзалі коло ялинки свій шкільний театралізований Новий рік і мають добу аби зібратись до Кийова на столичну ялинку . Вже обрані відповідальні вчительки та вчитель фізкультури їде в ролі казначея . Два охоронці-водії та вісімнадцять маленьких душ особового складу . Я хоч і не їду , але хвилююсь як п'ятикласник Ілько Клименківський - вже тричі за сьогодні приходив і таки випросив у мене батьківську портупею та дозвіл на колупання ще одного отвору ( бо завелика ) , ще дуже хтів аби я йому дав "мазепинку" з тризубом , але таки засоромився як побачив шо вона на ньому як відерний казан ... Але мушу визнати шо більша половина дітлахів та тінейджерів або зовсім інертні що до самовизначення , або відверто цитують та підтримують "мнєнія" своїх батьків , котрі "всєгда всєм нєдавольниє і хатят житьтаккакраньше" - це тобто аби були колгоспи та всі працювали в кізяках на фермі і можна було красти кожен день слоїк молока та мішечок дерті , котру можна виміняти на самогон ...
то пан Р. так робе бо грошів шкода. а після 14 можна і на смітнику знайти та ще і наполовину прикрашену.
Аби в мене колись був вайфай та декілька компутирів - може б і я був досі жонатий ... Так "поспілкувались" би собі в "сєтях" поки в контрах були і дивись знайшли би спільну мову ...
працюй дурню у колгоспі ніч і день, за це тобі нарахують трудодень, чи ти голий чи голодний все співай, великого сраліна прославляй...... нагадайте тим курвам що якщо так до колгоспіх хочуть то най зберають свої лахи та пхаються до кацапів. бо тілько за отакі думки треба їх у хатах палити підперши двері кілком щоб не потікали
Доброго вечора, шановне панство! Сьогодні стабільним, перевіреним складом вибралися на старі місця закривати сезон 2015! Погода просто благодать - +12, сонячно, без вітру! - літом гірше!Знахідок не дуже багато, але є! хоча головне душевна компанія, а якщо ще й з кавою, ковбаскою, вогнищем! ну і трішечки фоток!
Вони туди пхатись не хочуть бо треба зади підіймать - вони їх тута вже чекають-недочекаються ... Але ми мусимо бути толєрантними та стриманими бо то наш "елєкторат" , шлях би їх трафив ...
канчуків їх а не толерантністі. такий електорат підлягає повному знищеню бо то нащадки тих хто кацапам прислужувався, партизанів до чк-нквс здавав, доноси писав де люди хліб ховали та усе інше. так що за гріхи батьків мушуть і діти відповідати якщо вони в батьків пішли
Добре. Тоді вважай, що я подарував, і вона висить у тебе вдома на стіні. Можеш милуватися на неї та радіти.
я їх спеціяльно для вас зазнімкував. траплялись іше багато грибів але тут така справа, або знімкувати або шукати.