таке. оно кашмаровський ніяких грошів не брав коли будільнічки© вмикав та батарейки заряджав, тож і вам гріх гроші брати. бо все єдно не пустите їх на гарну справу.
ліпше акуми мені зарядіть по телехвону бо вчора акуми серед поля сіли геть. добре хоч що вже темно було і вітер добрий піднявся та ще і якась гидота з неба сипала то ми і вирішили вже домів двигати. отакоєот. а ви кажете
то стань головним спонсором того дійства і мені подаруночка якогось гарненького вишли. нагана наприкляд того що ти знайшов у сейхві але ліпше оту цареву моську бо ти її вграв неправельним деревом
... навіть самі того не підозрюючи вітають одне одного та бажають , віншують та ше й у дзвона бовкають !
То Ви хоч тута спільну мову знаходите і на суперечливі питання шукаєте компромісу ? А ви хоч в різних кімнатах штаби собі облаштували - чи поряд ? Тіко коли сперечаєтесь як матроскін з шаріком - не вугликами малюєте месиджі а модерново , через тирнет ?
А чого, я би міг щось від себе поставити у призи. Мені зовсім не шкода. Якщо твоя ялинка виграє, чому би й ні? На жаль, то не моя ялинка. Не знаю, що на ній.