Добра всім! В мене була подібна історія на 705,хоч і був герметік,але після тривалих пошуків в озерах(а попередні сезони і в морскій,но тоді норм),десь за місяць почала підглюкувати.Протянула ще з тиждень.Віддав в ремонт,причина-окислення від води(хоч води вже і не було).Зробили,ніби все грає,але було тверде переконання,що чутливість по глибині і дрібним речам впала.Купив Марс,на той момент були вільні кошти,а ця на запасі лежить.
Нє ну купувати металошукач чи запчастини до нього в лопаті це те саме шо купувати снарягу і форму в абрамсі - таке дозволити собі можуть тіко олігархи чи народні обранці . Якшо грошей не шкода то вперед , мона купити набагато дешевше хоч тут в нас чи на віоліті чи на тому самому олх .
Бо ніколи їм такої фігнею займатися , вони на фазенді працею зайняті "+уярили девки по 20 часов духан вырывался из грязных трусов и некогда было пиду подмывать 4 часа оставалось им спать......"
Панове,на днях попалось тіло Макса,стан непоганий,більшість розібралось,а от ствол з рамкою-ніяк,передивився купу інструкцій-нічого тримати не може.Враження,що прикипів на надульнику,але те падло неможливо ніякою собачою мамою відкрутити.ВД-як мертвому кадило.Хоч бери і грій на газу вдома...а в стволі патрон,теж не вибивається...
світлини та розповідь вже завтра. сил мало залишилось, дочитую останню сторінку та повзу відпочивати. лазити з 10 ранку та до 19 вечора з радіком важкувато, вік вже не той.
до речі. хто шаріт© у набоях москі? тавро з верху літера Л а у низу 1-25. куля мельхіор начебто. літера Л то лоханськ а от що значе 1-25? і цей. де у люмінівій тарельці тавро шукати? така гарна, товстенька та важенька трапилась але троха погнута.
До речі сьогодні шарився по полях і знайшов стоянку нинішніх гомосапієсодибілусомисливців,побачене шокувало але на стоянці знайшов ножичка хвотко завтра.
Доброго ранку! літо скінчілось пішов я кофію варить.та краматорій розпалювать кулю мені подаруєш,бо тобі вона не тре, а миску здаси на брухт бо в хом'ячка вже є давно своя
в нас теж в посадках скрізь таке а щє і ями по полях не заривають-тварюки а потім мітають стріли шо до фермерів.
Доброго ранку панове, повернула погода на зиму, готую ковзани на хокей, готую матеріал для буржуйок в ато. Всім гарного настрою.