У мене сидяча кабінетна робота. Коп - добрий спосіб відволіктися від усіляких дурних думок, побути на свіжому повітрі, попрацювати фізично. Я справді саме таким способом відпочиваю. При цьому на відпочинку інколи іще й трапляюся приємні бонуси. А не трапилися, що ж буває. Я все одно отримав те, що хотів.
Тю! То ти вже такий старий пердун? Поки син там усілякі гнан-прі виграє- його тато цицьки на Райберті постить. Отакоє! Син, напевне, в маму вдався...
От же аїдська натура - то треба так пихтіти за 60 коп.? Вигідніше пару пляшок випити, а потім здати порожні.
Колись в минулому житті в мене було цілих два пекельних місяці - березень та майже весь квітень . Не всяк йме віру , але 18 днів народження найрідніших людей , найкращих друзів , родичів матері моїх дітей , причому так склалося само бо я друзів не обирав по датам народження , це треба було привітати всіх , подарувати подарунки та випити з усіма ... Років чотири я витримав , а потім знайшов спасіння в церкві - почав постувати й відразу з'явилась стопудова відмовка від пропозиції випити оковитої . Але на гаманець однаково було страшенне навантаження ... Зараз хрещеники повиростали ( дарувати подарунки на іменини вже не потрібно ) , жінчини родичі стали ворогами ( за їхнє здоровля пити вже теж непотрібно ) , шестеро друзів оженилися та роз'їхались по європам та америкам ... Зараз максимум чотири дні народження на ті місяці та потім Воскресіння Христове - то нормальне навантаження на організм
То так, гарна компанія - завжди приємно. Та ні, гарний, не роздовбаний зовсім. Причому іще совіцький, нормальної якості.
І то всі шукають 50 копійок 2007 року, що викинув ejnalej? Всяких жидів бачив, але таких- бачу вперше! Та там уже всі лосі в радіусі 50 км зі страху роги поскидали!
Коли є свій заводик - то можна як у ролику Касіо , тобто прямо з екскрементів корівки ліпити ті самі "Корівки" ...
вітаю панство. щойно припхався з лісів та полів. зараз почитаю що ви тут за мою відсутність понакнопували
Вітаю ! Знаю як це приємно коли нащадки здобувають призи та медалі . А "біометрика" то класна річ - сам кожного разу дивуюсь коли нас як громадян "неєвросоюзу" пропускают через окремий термінал з паперовими аусвайсами , а "цивілізовані" - проходять лише скануючи сітківку ока навіть через окуляри ...
І Вам шалом. Краще покажіть фото, де були і чим займалися. А ми прокоментуємо. То Ви відстали від життя. На честь Дня міліції випустили умовно-достроково.
Це ціни на звичайну катушку для Терри 705 у магазині "Лопата": http://lopata.com.ua/katushki_dlya_metalloiskateley/minelab.htm#top Безумовно, можна буде відшукати і трохи дешевше. Але не набагато. Нехай гривень на 500. То 4,5 тис. теж сумно.