Дякую. Я вже глянув ціни, нові катушки від 5 тисяч. Надіюся, що стара працюватиме. Швидше стежка. Попадається трохи залізо, але загалом місце добряче вибите (надто до міста близько), більше щоб погуляти з МД.
Там серйозних доріг не було, тільки стежки. Я в той ліс ходжу просто погуляти з приладом. Але інколи й цікаві речі трапляються, хоч і нечасто.
був такий прикол з 11 дд на фішері, але на батанрею неложив, насипав солі на деко положив катушку на неї, потім через день, залив спиртом витряхнув тихенько і на батарею, вода зараза окис дає.
Нехай побуде на батареї, до завтра до вечора, а там спробую підключити. Якщо не глючитиме, то теж лину спирту, як Ви порадили, просушу, та зліплю докупи.
Та я не до того. З гів...на ніяк цукорку не зробиш, це те ж саме, що зробити з нашого міліціянта- поліціянта. Шо ти туди не додавай, а сміття- воно тільки сміття.
Файному панству АЗОХЕН ВЕЙ! Із Шабатною Шуботою будьте здорові. Перепрошую за свою пропажу, але кінець року і купа справ. В крайній вихід в середу було: - 10 совєцьких копійок, наших 50 коп 2007, шмурдяк....
А от цікаво ( просто я не приймав ніколи участі в таких змаганнях як корпоратів ) - після того всього буває другий тайм чи матч-реванш ( маю на увазі побиття морд ) ? І як потім працюється в тому коліхтіві після таких "чемпіонатів" ?
Скорей всего брак , неплотное не герметичное соединение , и все проступает ржавая окалина , и как результат каюк катухе .