пан то же не так прост.у него халява не пройдет.вы же сами знаете.. остается только следить за ситуацией.
Милуйтеся та користуйтеся останніми теплими днями, бо далі обіцяють холодніші. А сьогодні і справді, наче жовтень. Ось, ранок, лиш іній на траві: Сонце підіймається з-за лісу. Рибалки теж користуються нагодою, поки лід зовсім не взявся. На старті. З.І. Пане Консерваторе, фото хабарю не буде. Він у землі. Якщо хочете, можу із знайденого вислати ключ 19х22, під ялинку.
А дупа з ручков!пробував!ква!ті ґандураси сала не мат,смаґи не вживат-певно і свиней не тримають.москалі одним словом<а Ви шо? смерти моєї хочете?від обезсалення))))))))))).гаяваспи))))))))таю?)))))))))))))))>
С вечером Камрады , на улице морось с ветром , на коп не пошел , засада какая , шо у нас тут нового . Пане Алекс колитесь где такие места !
А я!ше скажіт оту самогоняру купити,що в дутому фрю.бадзяга!хоча не спорю-є віскас хороший.но ціна.на наші-ой!
Та запросто, мені ж не шкода. Це ось тут: Умова одна-єдина: якщо поїдете копати, ямки закопуйте. Бо якісь мудаки у нас по лісах лазять, не закопують. Якщо вони це читають, то знайте: впіймаю, дуже пожалкуєте за ті ямки.
Зараз виявив, що дуже лоханувся. І бачив, що наче гайка, де провод прикручено на катушці МД, відійшла трохи, але уваги не звернув. Минулого виходу прилад почав підглючувати. Я грішив на батарейки, бо завжди ставив Дюраселл, а це поставив звичайні. Сьогодні МД глючив вже безбожно, копати було майже неможливо. Зараз погуглив на цю тему, розкрутив гайку зовсім, подивився, а в катушці вода. Поклав на батарею сохнути. Буду надіятися...
То визьмить слоик трилитровый зи смальцем.В мене товариш взяв шмат сала до Ебипту,то таможенник як розаернув пакунок довго мив руки и весь час молився чи матюкався бис його розумие оту ихню ибипетську мову.