Раз на коп їхали, горіхів трохи після вітру нападало зелених, я ї\х навпіл і в 0.5, поки приїхали, покопали. сальця піджарили напоїсти, розливать а вона зеленуватого кольору, але пішла під сальце. Незнаю правда чи ні а горіх сокорух недає з 22- по 26 червня.
то так! мій батько завжди так настоював. зразу бутиль зеленим стає,а продовж місяца приймає звичайний колір-коньяка. я останій раз куштував батьковський настій у далекому 83 році.
Благодарю Друже , у меня пол мешка есть своих орехов , начищу и будет мне счастье . А вот мазать настойкой ноющие суставы хорошая идея , щас полезу в гуглю почитаю что и как , а то на сырую погоду уже крутит малость . К великому огорчению присутствующих и всех кто меня знает , пить фодку я завязал уже лет 20 назад , так что только наружное применения .
А я у 93!Перейихав на иншу квартиру и знайшов у пидвали ящик настоянки на горихах.Вже не памьятаю хто ии робив-завод,але пишла як теща пид лид!
Може кому цикаво-128 танковий полк.Воював у нас,потим пишов на Румунию.http://www.tankfront.ru/ussr/tp/tp128.html
щоб всьо було по кошерному фень-шую то тре робити як я роблю. я беру мідний заварничок, нагріваю його окропом а потім виливши окріп засипаю чуміш чаю з прянощами і заливаю окропом і заварничок на підставочку під якою горить вже свічка що постійно підігріває заварничка. отакоєот. а ви кажете
Тоді серце пів-дня гупає як молот у кузні , але таки дійсно можна добу не спати ... А вопше то всьо гадості - краще пити періодично та ненадмірно гарну горівку чи чистєйший самогон з натуральних компонентів ... Всьо одно до ста років не доживемо ...
То ви видсилайте пану К!Сочатку варення,все яке э,вин не пьэ то збереже,а потим лушпиння вид горихив.А згодом приидете до нього на дегустування.
часом ні. та і мейсон то свиня а в мене собачка маленька. середньо-азійська вівчарка. отакоєот. а ви кажете
Горіх своєрідне дерево. Взяти лише те, що через ранній сокорух його не можна обрізати весною, тільки в другій половині літа.
дарю, даже небуду в лоті участь приймати. http://auction.violity.com/14454585-kapsulnyj-revolver-kolt-dragun-1848-g