оце і насторожує, 0.5 ніні, кексика другим, фотографію замість образу в кутку, а тут ленін там Ісус, щось не то туть. , якби чогось несталось, може скинемось та кулиметика пану купим. або кільце в крайньому випадку.
той членін узятий у якості трофея коли оті ідоли валили. господар хоче поставити шибеницю та повістити того члєніна . зробити такий собі перфоманс. але ви людина далека від мистецтва та того нерозумієте так що незаморачуйтесь
Чудернацька штука! Якби дірки були з одного боку, тобто зверху, то можна було-б юшку з борщу сьорбати... А в такому вигляді навіть і не знаю навіщо вона потрібна.
Це як у касони дирки для вэнтиляции.Кладеш туди куряче яйко и у кипьяток,а щоб яйца не потили и э оти отвори.
Гарне відео , навіть трохи торкнуло душу , серце та примусило рухнутись "снаряда в голові" , як каже моя сусідка ... Дійсно , Різдво то чарівна казка , але таки казка лише для діточок ... Воно дійсно може об'єднати сусідів , друзів , колег по роботі і навіть непримиренних ворогів , але то ворогів на полі бою коли всі знають хто кому ворог і хто за що воює . Брататися з ворогом , котрий навіть не визнає шо він прийшов тебе вбивати як справжній воїн - а лише якась підступна хвороблива скотина , що навіть не одягне знаків розрізнення тієї армії та держави що примусила його взяти зброю ... Але дійсно , цілком реально та справедливо є і ствердження що домовитись можна бо не всі мають в голові шовкопрядів . Домовитись , отримати сатисфакцію та компенсацію років на триста вперед і , як кажуть :" Гоу хоум , приходьте ще більш ніколи ! ".
чого вихід плятний? вихід теж вільний. а якщо господарю гість несподобається то він і кійком добрячим допоможе дуже швидко знайти вихід.
Вітаю також ! Не знаю й досі чому , але мій Батько все життя , хоч і непомпезно а інколи навіть потайки , намагався святково прикрашати оселю на католицьке Різдво , все коли я був маленький мені розповідав про якийсь звичай та церкву Святого Юрія . Тоді я не розумів , та й відверто кажучи ,не цікавився тим питанням а коли виріс ця тема взагалі перестала бути актуальною , та й не все так просто було в нашій сім'ї ... Хоча православне Різдво ми святкуємо завжди й не визнаємо інших свят окрім Покрова , Воскресіння Христового та Різдв'яних світ .
Оно відкіля воно , курва , ноги ростуть та де собака порилась ... А таки дійсно мусив би вже давно сконати - а ніц не бере ніяка бола ...