Вітаю ! На вулиці курва холодно -3 , ранком був такий туман шо за 70-100м вже ніц нічого не видко , бачив тіко купу гною в кінці свого городу і далі все біле . Звісно шо Ріо . Глянте тіко на жінок тих індуських , гидота та й годі . Одне в тих індуських жінок гарне , отой червоний цілик на лобі . То шоб кулаком було добре влучати . Ось глянте яка йолка в Ріо куди тому Бомбею чи яка там столиця у тих індусів .
Та аби на здоровля ! А джіп почім продаєте та якої хфірми і чого саме зара ? Бо мені ся кашмар приснив шо ніби я джіпа нерозмитненого купив а в ньому шкло не опускаєця - я панелі зняв а там ...в кожніх дверях повно долярів , то я до них руками - а вони сі розбігли як муравлі чи воші !!! То я сі прокинув мокрий від поту ... Тепер сижу в кріслі кого камину , пию ґлінтвейн й думаю - а нахрена мені ті дармові гроши чи джіпи ...
Организация досуга в воинских частях: перед солдатами исполняется стриптиз. Оглушительные аплодисменты после каждой упавшей вещи. Женщина стягивает последний лоскут. Мертвая тишина. - Я вам что, не нравлюсь? - Киска, - пыхтит один солдат, одной рукой неудобно хлопать.
Ідея - воооо !!! Тепер знаю чим здивувати куму - винайму малярика нехай намалює на камині такі візерунки ! Ото буде феньшуй !!!
кекс мені не треба, спиртне не вживаю. тож нащо мені непотрібні речі? мо кому іншому вони більш потрібні тому і мовчу. от якби щось гарне чи цікаве тоді інша справа.
вітаю панове. тих хто святкує Різдво за латинським звичаєм окремо, а усіх інших просто. на дворі як і завжди тепло, сонячно, затишно але в хаті тепліше.
воно то дякую але нащо вона мені тим більш у 3D? ліпше б щось по перших визвольних змаганнях чи щось таке. отакоєот. а ви кажете