Хтось розбирається в святкових забобонах? Сьогодні бензопилку заводити можна? Бо треба дрова перепиляти, з понеділка морози почнуться
А чого? Хвойним вінком зручно занюхувати. Наскільки я розумію, католицький Святвечір почнеться після заходу сонця. А до того - звичайний будній день.
Вітаю ! На вулиці тепло +8 , сонячно , вітряно . Короче класна погода як для кінця грудня Диви, Савка, мамка не+уйова.
Добридень , друзяки ! Маю честь так вас називати бо ви були більше року друзями мого Батька . Сьогодні пів-року від дня його смерти та так склалося що ще й день його народження . То ж хто знав - пом'янемо . Що до другого фото - невже то снігова дорога ?
Я не знав особисто ,але пом'яну обов'язково. Ну дуже влучно він іноді вмів пожартувати. Хоч я на нього іноді і ображався але дядько був дуже класний!
Дякую й за те ! Вже зібрали деяку інфу та добрі люди ( доречі долучились двоє друзів і дали добру купу грошей зі своєї атошної зарплатні , хоча в самих сім'ї - слава Героям ! ) дали грошей і буса , ще й допомогли винайняти ще один спрінтер . Тобто знайдемо де переночувати й вирушаємо - спробую себе в ролі святкового ( не плутати з Святим ) Миколая , може спокутую трохи гріхів ...