Так і є , шютка Тимбільш , нашо мені той Ріг із їх рудою і пилюкою , там навіть сніг жовтий і вічно шось димит і смердит - варвари . Мені більш аграрні області подобаются .
чуєш! нічого не вийде з шапочкою так що вибачай. щось в мене с фотожопом не виходе, чи разучився користуватись чи ще щось але невиходе в мене тобі камілавку прималювати. тож будуть вуха мерзнути на різдв'яні свята
дякую за опознаніє,сяпочку перекладіть з полички в клюню,ну типа вдсотків,шо це Вам подарувати в честь Нового року чи таке https://reibert.info/threads/pomz.663352/
завтра день почне ставати довшим і Сіріус знов вилізе з-за горизонту, чим не привід для свята?)) Всі свята прив'язані до астрономічних подій
Чемно і чесно прочитав все<за час моєї відсутности накнопане>.всім баю.<краще спіть-бо колискову сіроманську заспіваю))))))))))))>надобраніч брацця!
Я таке вже дарував....ЗапизДнились.Всим доброго ранку.Здаю змину,пхаюсь до дому.На жаль копнути з паном Логопэдом на 8 годину не получилось,а так хотилось биля Днистра полазати.
Вітаю! погода шепче, +6 сонячно, хочеться вирватись до лісу. але робота - коли люди готуються святкувати, ми посиленно працюємо перед святами.