Добре хоч не єлисаветградом обізвуть те гибле місце . Його назва або Ураноград або Іродоград . Вже б геть цю кляту область щоб розформували , то я мо хоч би старість в Черкащині зустрів би .
та просто не той стан зараз щоб адекватно сприймати жарти. хоч проблему майже владнав але нерви ще не заспокоїв. отакоєот
А і Вам теж!а так-їк корівка по теляті<два вихода на Камулу>.ноги гудять з напруги.в комрадів-наконечник стріли та ножик кований тих певно часів.там дешо в Західна Україна мали б виставти
а у криворожчені нехочеш? бо юҐа луцєнка дуже хоче криворіжську область створити. мать у намісники туди міте
І чого Ви на свою місцину бочку пхаєте,давайте питицію будим продвигати,на кщаталат типу мала їзраїловщина,нехай буде кацапозурналюгам піща,трохи своє матеріальне положеніє покращать,ну і лишні гроші буджетні на вітер підуть,"БРАТЬЯМ" помагатьнада
Привіт Панство!!!! Завтра раненько вже в відрядження - зустрінемося після новорічних свят то Вам всього самого найкращого!!! А сьогодні з Паном Бмв були на копі --світлини як завжди!!
К сожалению далековато от меня Выставочный центр , заехать не получиться , была передача журналист с ребенком , от туда и черпнул инфы . Входной 50 гр с носа , аттракционы от 50 до 150 гр . На двоих у них на каждом получилось где то около 1000 гр . Вот так то , лучше абонемент за 350 и по разу на всех прокатиться .
а можа панК. зробимогешефт, з бюджету кошти перераховують надцять лямів на зміну документації і т.д, ну поки там в пачпорт штампики ставить, бірочки і т.д пару лямів можна наліво пустить в оборот, ще десь напотірятся., % з гешефту роздамо на форумі а там видко буде, га ?
Сподівалися на диво--але місце -бите -перебите!! Але і за це землі подякувати потрібно!! Так що по Черняхах получилося!!!
Нє , не хочу . Оті промислові області я не люблю ( м"яко говорячи ) . Тай до Черкаської області мені якихось 30км , до самих Черкас 120км , а до того Кривого рогу мать кілометрів 250якшо не більше .
Вам не вгодить ніхто,як тій капризній невістці,і в хаті не буду і на двір не піду,тре дівку в ріа найти і Вам запропонувати в готовом відє а нуно підкажіть що то я вчора накопав за ружжо розбарахолене і якась какозябра непонятна,хто впізнає тому пан К. сяпочку подаре
Де був там і є))))))а дислокація то ж не смертельно,га?в мене таких пшінок відхідних-мама моя.головне-маньоври))))))
Мені Єлисаветград теж не подобалося. Нехай вже Інгульськ. А поворот сюжету щодо старості на Черкащині нагадав "Кримняш". Ближче.