Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

1. obuch59

obuch59 General-major

Повідомлення:
    5.618
    Адреса:
    Кривой Рог Украина
    фастайтесь,фото в студію і ми Вас привітаєм!

igor-kit та гринго80 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Жилет на прохладное время года (весна/осень). Выполнен из ветростойкой синтетической ткани. Имеет оп...
      55 грн.
    2. Жилет на коп, рыбалку, охоту. Ткань лёгкая, летняя. Хороший камуфляж для камышей. Имеет множество ка...
      260 грн.
    3. Утеплённый жилет на зиму/осень. Жилет не «раздутый», можно использовать под одеждой как утеплитель....
      300 грн.
    4. Жилет светоотражающий Страна производитель : Великобритания Цвет : Салатовый Размер и ростовка...
      100 грн.
    5. Жилетка на все случаи; и на коп и на природу и на каждый день. Ткань средней плотности на основе хло...
      250 грн.
  3. руслан100

руслан100 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    мижгалактичный!

консерватор, igor-kit, KUNDLER та ще 1-му подобається це.
  4. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    igor-kit, KUNDLER та obuch59 подобається це.
  5. руслан100

руслан100 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Громоффа сегодня не будет.Заходил ко мне на работу.Напоил,накормил и джомой спать на таксях отправил.Хотя......он дрессировке не поддается.

yaruk, casio, NIA та 4 іншим подобається це.
  6. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Знову "потрібна людина в потрібному місці в потрібний час ..." , корупція так і залишилась неперебореною ... :(:confused: А я вважав Вас людиною нової формації , чесною , безкомпромісною , навіть коли Ви відбували покарання і Вас намагалися зганьбити та затаврувати марксистсько-члєнінськими епітетами - я захищав Ваш репутет і казав шо то Ви страждаєте за свої антикорупційні радикально-безкомпромісні переконання ...Ех ... :smile_7: ... Доречі в дніпрожидівську вже почали радикальну антикомунізацію з правильним нахилом і переіменували вулицю більшовисцьку в Холодноярську , ось так . Чи то може Ви і вирішували терміново те питання ? :smile_12:

yaruk, консерватор, igor-kit та 3 іншим подобається це.
  7. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Або ось це ( ціна приємна ) https://reibert.info/threads/kilt-vzroslyj-chernogo-cveta-original-shotlandija.708352/

igor-kit та Саня ZP.UA подобається це.
  8. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    пан К. типер буде жити в Інгульській області, отакоєот.:beer: пипец.

.....Комитет Рады решил назвать Кировоград Ингульском....

obuch59, Allex761, casio та 7 іншим подобається це.
  9. igor-kit

igor-kit Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.465
    Адреса:
    Киев
    С вечером Камрады , шо у нас нового кроме среды . На улице темно , где то +4 , вот и все новости .
    сабака еще не сдохла ?

obuch59, casio, SOTNIC та 6 іншим подобається це.
  10. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя

obuch59, консерватор, igor-kit та 3 іншим подобається це.
  11. Alex Faa

Alex Faa Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.189
    Адреса:
    Україна, Дрогобич
    І що він дає? окрім корочки?який вступний внесок?

igor-kit, OlegBMW та KUNDLER подобається це.
  12. OlegBMW

OlegBMW Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    78
    Повідомлення:
    140
    Адреса:
    Черновцы
    мені потрібна була корочка! 150грн.

buldozer1974, консерватор, igor-kit та ще 1-му подобається це.
  13. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    То р-100, корпоратив дельхвінчиків....

obuch59, casio, Александр Грек та 3 іншим подобається це.
  14. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    так отож. але тая корупція зветься дружніми або родинними стосунками. ви б так само зробили, та і не тілько ви але і усі інші, коли б до вас звернувся близький друг чи родич з проханням допомогти. бо коли приватна особа звертається до іншої приватної особи за допомогою чи то наколоти дров, чи то привезти вугілля чи позичити грошів чи подивитись за хатою у відсутність господаря то зветься в усіх інших допомога і тілько у вас чогось корупція. отакоєот от така корупція.

obuch59, Саня ZP.UA, casio та 2 іншим подобається це.
  15. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    відсилаю

igor-kit, Бек та консерватор подобається це.
  16. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Це провокація:eek:

Oprishok та igor-kit подобається це.
  17. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Пане Ви шо гурман,любите сяслик по Карабахські,за 15 хвилин:D:D

KUNDLER, igor-kit та консерватор подобається це.
  18. volent2299

volent2299 Oberstleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.171
    Адреса:
    ДАП (Донецкий аэропорт)
    революционные хроники.
    стою в очереди в аптеке, передо мной огрядна тітонька закупает зеленку в промышленных масштабах. я не стала заглядывать ей через плечо и пересчитывать пузырьки, но их точно было не меньше двух десятков. вот она этими пузырьками звенит, складывает в сумку, долго рассчитывается. у меня за спиной стоит дед в замацанной кепке и сельском перегаре, бурчит что-то на тему "і нахєра воно стільки нада". Потом не выдерживает томленья и громко спрашивает: "Ти шо, пити її будеш, ту зєльонку, чи може рагулям до Києва на майдан повезеш?"
    тетка резко разворачивается, теснит деда пудовыми сиськами и выпаливает: "Я тобі зараз мішень на лобі намалюю, старий комуняцький п......! Коли ви вже всі повиздихаєте!"
    С наступающим всех.)))

kontroler_88, yaruk, obuch59 та 9 іншим подобається це.
  19. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    слухав Саакашвілі по 112-му, хм, якщо ненгрохнуть , то буду на слідуючий рік голосувати щоб його на премьером ставили, щей електрону петицію подам. отакоєот.:beer:

гринго80, obuch59, Veter-59 та 5 іншим подобається це.
  20. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    :):smile_12::beer::beer::beer:

Я мабуть дуже складно жартую , адже починаю розуміти що не всі мої жарти сприймаються як саме сатира чи бувальщина з елементами гумору , то ж прошу вибачити та наперед перепросити бо я вже і є складний та , як казала моя сусідка " такі он і раньше біл кантужений , а тєпєть імєєт цельний снаряд в голове.." :D. Але я цілком психічно та психологічно здоровий , то та стара жидівка все вигадує .

Тож , пане Консерваторе , якщо такі взаємовідносини не є складовою корупції та кумовства :D , тоді маю прохання до громади допомогти дізнатись про розклад роботи та умови відвідування дитячого містечка "Країна мрій" ( якщо я не помиляюсь у назві ) , котре функціонує на ВДНГ в Києві , бо в тирнетах нічого толкового не знайшов . Там ще проходить якесь реаліті шоу "Вартові мрій" . Хочу організувати поїздку сільських обдарованих та просто вихованих дітлахів ( десь до півтора десятка віком від семи до чотирнадцяти років ) . Грошей не потрібно , навіть натяку не маю на меті ! Просто потрібна інформаційна допомога когось з містян , котрі можуть особисто дізнатись що та коли та скільки то всьо коштуватиме . Був запрошений в тутешню школу й мене вразило те які діти соціально активні та те як вони хотять побачити "цивілізацію" , вони самі мені розповіли що чули про таке київське чарівне містечко . Це звучить якось абсурдно , дико та неправильно , але в кожної сільської дитини з нормальної сім'ї існує хибне уявлення про ситуацію в країні , вони майже зациклились на війні та її жертвах , хочеться для них якогось святкового дива та радісних емоцій , адже вони "заробили" бо як колишні піонєри доповідали про те скільки маскувальних сіток зв'язали власноруч , скільки намалювали малюнків для Кіборгів , запитуються про те чи дійсно наші солдати їли їхню мівіну та згущонку , чи в кожному нашому хамері чи гелікоптері висять їхні малюнки ... Вони таки дійсно вважають шо ми воюємо на хамерах , спартанах , буцифалах та новітніми танками - тож нехай так і буде , але вони повинні бачити і те як вирує життя та міняється країна .

gantz, Veter-59, Саня ZP.UA та 6 іншим подобається це.
  21. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Мені тож той товстенький пришелепкуватий грузин імпонує - безбашні та страху . Зовсім інший , на відміну від нашого , менталітет та сприйняття "понятій" та правил . Хай би був , але мать приберуть або "приберуть" ...

obuch59, Veter-59 та igor-kit подобається це.
  22. volent2299

volent2299 Oberstleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.171
    Адреса:
    ДАП (Донецкий аэропорт)
    Некоторые фоткают Бентли , Лексусы на этом антикоррупционном форуме. Лишнее это.

Правильно - сдвинуться на одно здание в сторону, к Новусу, и тут, возле ресторана "Мафия" увидеть автобусы одесситов, свезенных централизованно для бескомпромиссного участия в борьбе с коррупцией. Стоят тут кучками, пьют кофе, курят, общаются. В Мафии мест нет совсем.

Меняются эпохи, идеологии, лица, режимы, а организационные технологии не меняются. Теперь у нас есть антикоррупционные титушки.
    Мне тоже Михо нравиться , но наверное тут он попал в плохую компанию. Увы.

obuch59, Veter-59, KUNDLER та 2 іншим подобається це.
  23. igor-kit

igor-kit Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.465
    Адреса:
    Киев
    Заказать билеты вроде можно здесь http://stbrozvagy.karabas.com/
    Или СТБ канале посмотреть http://rozvagy.stb.ua/

obuch59, Саня ZP.UA, консерватор та ще 1-му подобається це.
  24. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Бреше гад,це моя думка ,свою думку:mad: навязувати не буду,якби були реальні дії,а так пи.....ть на тему мені не дають і палки в кольоса ставлять

obuch59, Veter-59, igor-kit та ще 1-му подобається це.
  25. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    ха!а ми в тому часі були на г.Камула<472м над рівнем.Бандерштадтська обл.))))там взагалі вітер-ой!попри городище-на валах лисття букового по пояс.тонеш,як в болоті.ци піску<як інді джонс)))))))>

obuch59, Veter-59, Саня ZP.UA та 6 іншим подобається це.
  26. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    :beer:

Дякую , але цікавить дійсно реальний стан речей , тобто умови погодні , місця для паркування двох бусів , чи велика штовханина чи тіснява , умови для перепочинку групи дітей ( їжу та чай візьмемо домашні ) .

obuch59, Саня ZP.UA та igor-kit подобається це.