Може когось зацікавить - https://www.google.pl/search?q=вепрь+12&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjtn7Oks_LJAhVBEHIKHROnC-EQsAQIGw&biw=1366&bih=631#imgrc=IDM4FVzK8pS3eM:, але відразу попереджую, що я ніц не знаю на цю тему - побачив на ФБ та скопіював.
Громоффа сегодня не будет.Заходил ко мне на работу.Напоил,накормил и джомой спать на таксях отправил.Хотя......он дрессировке не поддается.
Знову "потрібна людина в потрібному місці в потрібний час ..." , корупція так і залишилась неперебореною ... А я вважав Вас людиною нової формації , чесною , безкомпромісною , навіть коли Ви відбували покарання і Вас намагалися зганьбити та затаврувати марксистсько-члєнінськими епітетами - я захищав Ваш репутет і казав шо то Ви страждаєте за свої антикорупційні радикально-безкомпромісні переконання ...Ех ... ... Доречі в дніпрожидівську вже почали радикальну антикомунізацію з правильним нахилом і переіменували вулицю більшовисцьку в Холодноярську , ось так . Чи то може Ви і вирішували терміново те питання ?
Або ось це ( ціна приємна ) https://reibert.info/threads/kilt-vzroslyj-chernogo-cveta-original-shotlandija.708352/
пан К. типер буде жити в Інгульській області, отакоєот. пипец. .....Комитет Рады решил назвать Кировоград Ингульском....
С вечером Камрады , шо у нас нового кроме среды . На улице темно , где то +4 , вот и все новости . сабака еще не сдохла ?
так отож. але тая корупція зветься дружніми або родинними стосунками. ви б так само зробили, та і не тілько ви але і усі інші, коли б до вас звернувся близький друг чи родич з проханням допомогти. бо коли приватна особа звертається до іншої приватної особи за допомогою чи то наколоти дров, чи то привезти вугілля чи позичити грошів чи подивитись за хатою у відсутність господаря то зветься в усіх інших допомога і тілько у вас чогось корупція. отакоєот от така корупція.
революционные хроники. стою в очереди в аптеке, передо мной огрядна тітонька закупает зеленку в промышленных масштабах. я не стала заглядывать ей через плечо и пересчитывать пузырьки, но их точно было не меньше двух десятков. вот она этими пузырьками звенит, складывает в сумку, долго рассчитывается. у меня за спиной стоит дед в замацанной кепке и сельском перегаре, бурчит что-то на тему "і нахєра воно стільки нада". Потом не выдерживает томленья и громко спрашивает: "Ти шо, пити її будеш, ту зєльонку, чи може рагулям до Києва на майдан повезеш?" тетка резко разворачивается, теснит деда пудовыми сиськами и выпаливает: "Я тобі зараз мішень на лобі намалюю, старий комуняцький п......! Коли ви вже всі повиздихаєте!" С наступающим всех.)))
слухав Саакашвілі по 112-му, хм, якщо ненгрохнуть , то буду на слідуючий рік голосувати щоб його на премьером ставили, щей електрону петицію подам. отакоєот.
Я мабуть дуже складно жартую , адже починаю розуміти що не всі мої жарти сприймаються як саме сатира чи бувальщина з елементами гумору , то ж прошу вибачити та наперед перепросити бо я вже і є складний та , як казала моя сусідка " такі он і раньше біл кантужений , а тєпєть імєєт цельний снаряд в голове.." . Але я цілком психічно та психологічно здоровий , то та стара жидівка все вигадує . Тож , пане Консерваторе , якщо такі взаємовідносини не є складовою корупції та кумовства , тоді маю прохання до громади допомогти дізнатись про розклад роботи та умови відвідування дитячого містечка "Країна мрій" ( якщо я не помиляюсь у назві ) , котре функціонує на ВДНГ в Києві , бо в тирнетах нічого толкового не знайшов . Там ще проходить якесь реаліті шоу "Вартові мрій" . Хочу організувати поїздку сільських обдарованих та просто вихованих дітлахів ( десь до півтора десятка віком від семи до чотирнадцяти років ) . Грошей не потрібно , навіть натяку не маю на меті ! Просто потрібна інформаційна допомога когось з містян , котрі можуть особисто дізнатись що та коли та скільки то всьо коштуватиме . Був запрошений в тутешню школу й мене вразило те які діти соціально активні та те як вони хотять побачити "цивілізацію" , вони самі мені розповіли що чули про таке київське чарівне містечко . Це звучить якось абсурдно , дико та неправильно , але в кожної сільської дитини з нормальної сім'ї існує хибне уявлення про ситуацію в країні , вони майже зациклились на війні та її жертвах , хочеться для них якогось святкового дива та радісних емоцій , адже вони "заробили" бо як колишні піонєри доповідали про те скільки маскувальних сіток зв'язали власноруч , скільки намалювали малюнків для Кіборгів , запитуються про те чи дійсно наші солдати їли їхню мівіну та згущонку , чи в кожному нашому хамері чи гелікоптері висять їхні малюнки ... Вони таки дійсно вважають шо ми воюємо на хамерах , спартанах , буцифалах та новітніми танками - тож нехай так і буде , але вони повинні бачити і те як вирує життя та міняється країна .
Мені тож той товстенький пришелепкуватий грузин імпонує - безбашні та страху . Зовсім інший , на відміну від нашого , менталітет та сприйняття "понятій" та правил . Хай би був , але мать приберуть або "приберуть" ...
Некоторые фоткают Бентли , Лексусы на этом антикоррупционном форуме. Лишнее это. Правильно - сдвинуться на одно здание в сторону, к Новусу, и тут, возле ресторана "Мафия" увидеть автобусы одесситов, свезенных централизованно для бескомпромиссного участия в борьбе с коррупцией. Стоят тут кучками, пьют кофе, курят, общаются. В Мафии мест нет совсем. Меняются эпохи, идеологии, лица, режимы, а организационные технологии не меняются. Теперь у нас есть антикоррупционные титушки. Мне тоже Михо нравиться , но наверное тут он попал в плохую компанию. Увы.
Заказать билеты вроде можно здесь http://stbrozvagy.karabas.com/ Или СТБ канале посмотреть http://rozvagy.stb.ua/
Бреше гад,це моя думка ,свою думку навязувати не буду,якби були реальні дії,а так пи.....ть на тему мені не дають і палки в кольоса ставлять
ха!а ми в тому часі були на г.Камула<472м над рівнем.Бандерштадтська обл.))))там взагалі вітер-ой!попри городище-на валах лисття букового по пояс.тонеш,як в болоті.ци піску<як інді джонс)))))))>
Дякую , але цікавить дійсно реальний стан речей , тобто умови погодні , місця для паркування двох бусів , чи велика штовханина чи тіснява , умови для перепочинку групи дітей ( їжу та чай візьмемо домашні ) .