Ааааа!в нас+14!<певно скоро...Великдень>.доброго дня всім!буду пізнійше.ше маю непрочитаноґо 400 месіджів()()()()()))))))))))))
Ага..взяв та признався... Мо яку внучку де знайшов та розказує про сузіря Оріона.. або за клуню когось повів - варіантів дах..я!
Вітаю багатих та бідних , але всьо одно нормальних - бо ненормальні зараз забороняють Новий Рік та ялинку . То Ви мабуть мали на увазі сюрреалізьм - чи то Ви по-Фрейду помилочку запостили ?
Там вже й так того гівна вистачає аж гуде від бродіння - он ніяк бюджету прийняти не можуть , навіть е бояться наразитись на гнів господарів-кредитодающих ... Вже смердять аж з телевізора коли їхні шабаші в раді показують . А от аби туди пару возів з лєвольвертами та одного воза з набоями хто привіз та роздав кожному діпутату в лапи , потім якийсь "антинародний" закон їм на голосування поставити й зачинити вікна , двері , фіранки та зачекати годин зо три-чотири ...
Насправді було отак: https://ru.wikipedia.org/wiki/Война_крючков_и_трески При тому, що гарячі ісландські хлопці пару років тому просто відмовились платити державні борги до МВФ, то їм та англічанка - тьфу. Тільки русні вміє гадити.
А , доречі про "пратівних" , чули панове шо в кріму ляшка забили двома пострілами чи то знову якась брехня по селу ходить ?
новий рік та ялинку забороняти неможна а от дєдамароза, верніш відмороженого дєда не завадило б заборонити бо він є вигаданим совєтами. в нас є свій Святий Микола ну або сами ти клавус а ото що вигадали совєти тре заборонити. невідразу, поступово але треба.
то не ту ляшку встрелили, то підкацапника ахмєтки корєш. так що сконало стерво і біс з ним. шкода що мало та саму ахмєтку ніяк не встрелять
А хто коли буде Різдво святкувати? Бо я вже в утіх календарях - юліанських, григоріанських заплутавсь.
Доброго вечора добрим добродіям.а паскудам жахів на всю ніченьку.Прокинутись не виспавшись.з головним балем