вам таку чи таку? до речі мешкаю недалеко від містця Жовтоводської битви. усе ніяк невизбираємось туди поїхати та пошукати мо що і трапиться
Доброго ранку! +5, троха вітряно! зима поки не йде - може в неділю таки трапиться попасти на коп! Гарного всім дня!
я про те що в будь яку погоду Дід Мороз добереться, чи на санях чи пластом він з святом привіта вас знов
За викном тихо и безвитрянно,+6.За викном на всих деревах купа ворон,летя з юго-сходу-пэрэсэлэнцы.Кошка сходе з розуму-вид викна не видтянеш.Всих з гарним днем,цикавих знахидок.Пхаюсь на працю.
так як знову ніхто нехоче приціл до Мг 34, мабуть 6-сть підказок замало, приціл дариться дальші в темі под/пом..
Доброго дня всій чесній компанії,бачу пан К.вже кєпками торгує,це напевно на джакузі бездомним поросьонкам
- Доктор, почему все считают, что я нимфоманка? - Ну сразу трудно сказать, сделаем обследование... только член мой отпустите, чтоб я карточку мог заполнить. Посетитель ресторана делает заказ, спрашивает официантку: - Что у вас на первое? - Разве что только кислые щи. - А на второе? - Ой, на второе, ну, я даже и не знаю, хоть сама на стол ложись. - Первого не надо, два вторых, пожалуйста.
Приходит мужик на работу, а под глазом фингалище. Друзья спрашивают, где это его так угораздило? - Жена врезала... - А за что? - А я ее на ТЫ назвал... - Да ты что, за это морду не бьют. А как дело-то было? - Лежим мы с женой в постели. Она говорит: "Что-то давно МЫ сексом не занимались". А я отвечаю: "Не МЫ, а ТЫ".
ось і подарунок. 300 Присуджено: 27 хв. тому 5000 сообщений и 20000 благодарностей У вас уже 5000 сообщений и 20000 благодарностей на форуме ми типер генерал-майор!. по цьому поводу 0.5+ 0,5
Доброго ранку! Бажаю кожному, щоб пані Фортуна повернулася до Вас тим боком, яким хочете)))) То Вам картин в хаті не вистачає? У мене ними всі стіни завішані, нікуди нові дівати. Єдине— що без рамок))))))