так отож, але не просіть провести вам хоч невеличкого курсу навчання совремйоному мистецтву, бо то коштує дуже грубі гроші.
а вам треба? так ми вам продамо! тілько один день для вас величезні передноворічні знижки. купіть в нас дві фіри за ціною трьох і отримаєте повітряну кульку в подарунок
то як до вас тре' звертатись? вашамосць чи ясновельможний? і іще одне питання ви уроджений чи ні? З.І. і цей. відео не робе((
Помиляєтеся, то зовсім не шизофреніки зробили. У ольгінських змінилася методичка. Зараз вони посилено просувають (і тут, і в себе) тезис, що "ми же братья". Санкції виявилися не смішні, і проблем все більше. Треба вирішувати питання. Запитайте у тих "братьєв", коли вони заберуться з Донбасу, повернуть Крим та виплатять компенсації. Відразу побачите, яка буде реакція, і зрозумієте ціну їх братства. Пан професор якось гарно це описав: http://gorky-look.livejournal.com/#post-gorky_look-73788 Якщо не важко, то і мені, будь ласка шапку на аві зробіть. Бо мені колись (іще до війни) камрад Аді зробив, і я її перед Новим Роком ставив. А зараз вона трохи не відповідає моменту.
я тобі зроблю якщо бажаєш. неперймайся профіль відкрий щоб я міг у більшому розширині твою авку поцюпити
зара робе. так ви уроджений чи ні? якщо так то тілько ясновельможний а якщо ні то і вашамосць прокате. суборденація то дуже велика річ! отакоєот. а ви кажете
хвала пану богу. одним шпійоном менше. З.І. і до сраки ті карі очі. вшистко єдно не показує. давай видерни авку та вкинь сюди. так легше буде
можна хоч і камілавку. ви трохи незрозуміли моє питання що до уродженого. запитаю інакше. пан шляхтич чи ні?
Якби хтось не лінувався налаштування форума подивитися, та на кнопочку натиснути, то може би і не було питання щодо шпійонів? Ось: З.І. Все, я спати, всім добрих снів.
Дружина ,шляхтичка. Дівоче - Ходаківська, дід баба, батько в свідоцві поляки. Моя бершадська бабуся, мамина мама - Косецька.
Пане К., про себе можу розповісти:моя дружина, так як і я, народилася в 1976 році в Будапешті. Сама полячка. Її батька, мою тещу, в 1979 на літак і в Кушку (Єлотань), в 1980 в Афгані він загинув. Я сам особисто старший лейтенант запасу, всіми правдами і не правдами не пішов в АТО. Дружина сказала, що вона залишилась без батька, і наші з нею двоє дітей повинні мати свого батька. Моя військова частина, до якої я був приписаний 51-ша Володимир-Волинська бригада, та що залишилась біля Іловайська. В мене зараз на роботі працює 6 людей, яким я за їхню роботу плачу зарплату, вони кормлять свої сім'ї, даємо допомогу ТБ"Горині". На мою думку, зараз від мене більше користі "тут" ніж "там". Отакеєот....
пане Ейналей ви трохи не так мене зрозуміли коли я питав як до вас як до вас звертатись бо вашблагародія ви відмели як непристойне. то був лише жарт. що до звертання до вас. я не пан отець а ви не на сповіді. і цей ви так і не обрали яку вам єрмолку примальовувати. чи мо ви під ярмолкою мали на увазі шапочку сам ти клавуса. гаяваспитаю