знову за свое!! подути і везти до хати різні речі!!! але логіка присутня -тихенько склав в кишеню і тю тю а потім лиш буде чути як дудить за клунею!!! а ми плакати будемо!!
Ви не чіпайте пана Р бо він добрий чол овяга - а коли в гніві то біда --скільки там до того Харькова!!!
а я вам свою світлину подарую. з особистим підписом. а ви її під образа повісите і будете за мене панові богу молитись кожного вечора. і від цього вам буде харашо і красіва©
най через білорусь та бєлгород до харькова пхає. і друга свого Рібентропа відвідає і мене не зачепе )))))
Всім доброї ночі! Пане Бек,на що натякаєте?Даруєте рештки мотоцикла,чи рештки хвошизда? Якщо перше-резерв,як друге-вишліть п.К,йому за клунею одним більше,одним менше-вшістко єдно.
ну і де усі? то голосили, консерватор. консерватор. я прийшов і що? а нема нікого, поховались і сидять тихенько як миші під віником. отакоєот
Так, Ви "поспішали"! Товариство вирішило,що вам чергова книга по НП прийшла і намарно чекати,тай спати полягали.
та якби. чи мо добре що нічого не прийшло. бо якщоб щось прийшло то я б ще довше не з'являвся а ви б ще більше сумували за мною та плякали отТТакеними сльозами. отакоєот
Не жалкуйте так. Як без новинок сумуєте,то я завтра можу сходити до знайомих,на прийом макулатури,вони вам пару книжечок в гарній червоній палітурці і з правильним профілем підберуть,з часом. А там послуги перевізника сплатите і врятуєте ще один,майже раритет,як по нашим часам і місцевості.
Ну незнаю-незнаю... Визначитись би не завадило:...добре,що не прийшло,бо як би прийшло... За Похабичем тем по отриманню ідейно-комуністичної літератури разврата і порока, помічено не було...а ось за деким...
бо він їх росповсюджує, тобто займається забороненою законом агітацією та пропагандою. от наприкляд. вам прийшло старовинний паперовий лист у конверті по пошті. ви його відкрили а там камуняцька прокламація. то хто винен? ви через те що отримали чи той хто вам відіслав того листа? отож бо і воно що той хто відправив той і винен а ви жертва підстави. отакоєот. а ви кажете
Так,так...безневинна жертва! Іншим чомусь таке не приходить,мо бо вони таке не шукають. Наша пісня гарна нова Канцерватор в сайті знову...
теж так думаю, золота, блрилянтів небуде, в нашій місцевості переважно скіфи землероби були, хоча золоті прикраси і заготовки теж піднімали. Місцевість наша, регіон Черкаський.