Пришли евреи к реббе и спрашивают-почему нас русские не любят?-Они гои,а мы евреи-ответил реббе.-А что сделать чтобы они нас любили?-Жить как они.-Это как?-Принесите завтра по бутылке водки,сольем все в общий котел и будем пить до пьяну.-Так и порешили.Пришел Хайме домой и каже Сурке-Дай мне денег я куплю бутылку водки.-Зачем?-Мы в синагоге решили жить как гои,сольем всю водку в общий котел и будем пьянствовать.-О горе!!!Какой ты ПОЦ!!!Налей в бутылку воды,в общем котле никто не заметит.Собрались утром евреи слили все в общий котел.ВЫПИЛИ!-ВОТ ПОЧЕМУ НАС ГОИ НЕ ЛЮБЯТ!!!-сказал реббе,в котле была одна вода.......
Може кому треба,буду продавати таку катуху до Вайтесів https://reibert.info/threads/katushka-whites-eclipse-dd-6x10-dlja-spectra-v3.701402/
Хто там на БАНДЕРШТАДТ бочку коте?гаяваспитаю?!)))і вам добривечір всім!їздили сьодні на<битоперебите поле>.з+ монети,2 кокарди австріяки<в товарища>.+ невідома прикраса.ну і монетто.марлєзона згодом.завтра їдем ще.банда звірку перебула.
таке. хріна там а не тихий та сумний. заклопотаний я. знайшов домову книгу свого міста 1941 року. то треба ж її якось стягнути собі.
Красти - гріх. Не думав скористатися фотоапаратом? Трохи часу, і вона у твоєму компі. І совість чиста.
Леся Литвинова Звонок по телефону: -Здравствуйте, Вас беспокоит Правый Сектор Святошинского района. Нам нужны переселенцы... ( Страшно? ) - С детьми... ( Очень страшно? ) - Мы хотим к Новому Году многодетным семьям ёлки привезти. Им же с детьми купить трудно... - Сколько? - Пятьдесят семей потянем. Будь счастлива, Страна. У тебя получится. Вот верю.
ще радянська. початок 10 січна 41 року. останні записи від 45 року. тобто вона була і за німаків теж. деякі вулиці вони перейминовували на свій лад. я не краду, не твоєї та інших камуняк натури. я чесно копіпасщу.
Доброї ночі,а пану К.тре заборонити шастати по інших темах крім блюднів,а то знов в якусь халепу під арешт трапить
Це гарна думка. Модератори можуть забанити користувача у якійсь певній темі. Треба сказати дядьку Траку, щоби забанив його всюди окрім тут. А гроші, які зібрані на відбудову синагого ти теж "чесно копіпастиш"? Чи просто відраховуєш відсоток за зберігання?