Геть ні грама Ти що,красна дЄвіца щоб за тобою сумувати чи скучати ? А те,що з бану вийшов,то добре.Коли там в тебе по плану наступний рецидив хвороби ?
Ваши обвинения надуманные.Пан К и так знаэ як ми вси його любимо и поважаэмо и не ображаэться,а вороже ставиться тиков до хворумчан из Моцковии.
які ото слайди!!! покинув сиріт на призволяще -і ще знахідок хочеш!!! як сам то пряжечку -а як ми то шмурдячок!!!
Доброго вечора,вчора покопав в лісі,дідо Хабар трохи відсипав мені хорошому,мо хто підкаже що за штука з візерунками,попався на німецьких окопах штуцер від камери клейма також викладаю. Забрів в ярок такий глухенький,хоч і в лісі але місце зразу не сподобалось,на 20 квадратних метрах попалось з півторадесятка гільз мосінки,пару монет мідних царських 1905,1911 років,кілька гудзиків лисих і дві мідних обручалки лопаних та хрестик зігнутий вдвоє,знахідки звіідти там і залишив під березою,там напевно сталось щось не дуже добре.
Скажіть мені пане Р--бо я ніц не розумію де ви працюете якщо так як на перші світлині то це тяжко--а якщо так як на другі --то це дуже дуже тяжко -вимотуе така робота гет!!!
То підкацапник ватяний. На добраніч всім.Вождю двійко поросяток голеньких.а всім по єдному.І шоби порядок був.а не те шо січасс.