А как же МЫ??? По улицам тоже много разных ..... шатается, так что, на улицу не ходить??? КОНСЕРВАТОР! Вылазь из клуни! Нас ждут великие дела!
Виходити потрібно , але на короткий термін , обережно та за найбільшої необхідності . Решту часу ми мусимо сидіти десь в комфортних умовах , тобто це в гостях , рісторані , кахве , на роботі чи в окопах під дощем , в зіпсованому бронетранспортері десь під час виконання передислокації чи ротації , пити шнапс та слідкувати аби був порядок - а не те шо січас ...
збоченець. то точно такий патяфон як в мене. Короче хай Бек на тебе пересилає, а я при зустрічі заберу. І не треба казати, як Стара на мене каже.
Дивись, поясню. бо ти щось тупиш. Ми це пан @Бек , який добра душа та відзивчивий камрад, дай Бог йому здоровья та довгих років життя, багато знахідок та живих стоячих сісьок, висилає тобі(Аскоту Першову, непревзойдьонному) , а Ти привозиш мені відсотки, сало та зверху до самовара примотаєш того патяхвона. Хай мені буде хуже, бо Ми -команда!!!
Стовідсотково сьогодні ви не побачите того кого звуть К. А знаєте чому?День народження Сталіна,ось таке от.Святкує втихаря