Я і думав йому його завезти.Але плани змінились,поїздка зірвалась,так він в мене і стоїть. А відправити НП,то пересил золотим буде,там як порахують об"ємну вагу,то мало не покажеться
Всем привет! Смотрю Предводителя выпустили, а он не вылазит. Вывод- отобрать САЛО, ВАРЕНЬЕ и дать проср... проспаться.
Доброго вечора! повернулися з копу! а накнопано страшне.....! завтра прочитаю! після копу трошки відсвяткували! коп сьогодні був чудовий: сонечко, тепло, навіть жарко, знахідок багато, але цінного не дуже! скинути фотки - треба кабель! де він дівся? але завтра скину обов"язково...Попалася пряжечка антуражна: незатерта,без каверн, але...з вхідним отвором зсередини - ото бійцю (РІА)не фартануло, живіт розворотило добряче! Пана К. не випустили з бані ?
А я оце взьму путівку(безкоштовну).і попхаюся до вас.пане Р100%.А тамечки що хочете.те й думайте.щоб мене домів випхати.
Так. Це той город де Надзвичайні новини в 12 році знімали. Ми там наче все під ноль витовкли, а от знов нежданчик з новим прибором...
Таки да.Вони на даний час приводють себе до людської вподоби(замість вирваних пасмів чуприни.лаштують перуку.А коли билися льобом об стіна.то клєють пластірі).Скоро будуть.на Калєсніце небесной.С громами і мольніями.І покарає(а може і помилують.тих.хто закомуніздивсяЇ) всяку нечисть.Ако ангел небесний.(оце я на...........в)
таки, я так розумію, Вождя амністували!? то добре! як би воно не було, але справедливість восторжествувала! Головне, що камрад знову з нами! Пане К. виходьте у ефір!