, короче, трусики шовкові такшо комфортно ходить, а щоб у других ненатирало потрібно частіше знімати.... ось вам дослівна відповідь. ну його на ваші запитання, 600 грн. на подьом типер, у вас що нема в кого запитати фото небудуть
Вітаю товариство з неділею ( хоч вже вечір ) . Я ту пляху привіз в оригіналі з Італії і вміст її ми з кумом майже випили , на смітнику не риюсі , дякувати Богу !
Маю друга , котрий продає в стані "муханесиділа" , правда не емемге і через магазин під дозвіл . То ж коли є зацікавленість , дозвіл та гроші - можу посприяти за невелике "дякую" .
да не, она щас у тещи и звонить ей по такому вопросу вызовет нездоровый интерес. пусть отдыхает ..ну и я отдохну.
самый главный вопрос -решили.пойду отдыхать. завтра тяжелый день.включу телеговорилку и буду под нее засыпать. желаю всем -всего!
"... в том числе и высказанные на других сайтах и форумах! " - то може він (засуджений ) десь на "стороні" , ну наприклад на базарі чи в церкві , щось сказав образливе в бік того фонштірліца чи ше когось , от і отримав на горіхи ... Казали моя бабуся :"мовчи глуха - менше гріха" ...
Китаєць виклав фотку з таким коментарем: Добре, коли діти щасливі! і не важливо яка ціна. Я сам сказав дітям залізти на машину і пострибати на ній. діти весело стрибали і сміялися. Я теж порадів і пішов. Машина не моя, та й діти не мої