Скоро - це при нормальних розкладах місяців через 7-9,і то,це ще баба по воді вилами писала. Я так скажу,хто туди раніше їздив,той і буде їздити,буде віза чи ні,їм по барабану. А хто не їздив туди,той і без візи не поїде,бо грошей нема Ситечко зараз не в моді до речі Ось яка файна ложечка для заварки правильна Торгуюсь поки що Може повезе.
САЛОм алєйкум шановне паньство!!! Порився я в архівах і збацав для вас "марлєзон ностальджі 2013". Поїхали...
А я оце на днях знайшов в лісі подібну.тілько дюрочка одненька посередині.Якщо це ваш профіль.то подарую.Бо я цікавлюсь козацькою зброєю.а посуд не мій профіль.
если не ошибаюсь.. слышал что дырявые ложки были на лагерях...ими откушивали опущеные..т.е так метили ложки что бы другие люди незапортачились
це не смішно !!!! раніше людей примусово заставляли читати --а деякі ще й конспектували!!! ото часи були --а тепер кому воно потрібне!!!
Дай Біг,бандьори!от вернули з полів.з здобутків-геллери,крейцари<1894,59 років>+вбита буратіна,взриваки,моськи<цілі і не дуже>.фото згодім.по помитому.алє літо в нас+11.