Не злорадствуйте.бо воно перехідне.Ми йому в баню хоч салко носимо.а вам ніхто не принесе.Хіба що камунізди.те що вкрадуть.або відберуть в слабкішого.
доброго ранку шановні. як ся маєте? мої поїхали до тещі. лахфа..ніхто мозг не виносе,тиша... дома розруха і хаос.все йде своїм чередом.
Доброго ранку всім! Анікдіт до теми: Приїжджає жінка від мами через пару днів. Заходить в квартиру, а там.... Гори немитого посуду, купа пустих пляшок від пива по всій хаті. Шкарпетки- де попало. Бардак- повний. А чоловік, лежить на дивані, п'є пиво і дивиться футбол. -Ти мені нічого не хочеш сказати?- з порога кричить жінка. Пауза. Через 30 секунд: -Дякую!- відповідає їй чоловік.
Вітаю ! На вулиці файно , тепло +6 , трохи похмуро , легкий вітер - короче як у березні . Там між тих сідничок шкіря як у носорога , труси протираються .
Вельми тхілося б почути авторитетну і аргументовану відповідь від безпосередніх носіїв цієї амуніції... А то наші здогадки та предположенія залізними аргументами не обладають.
Доброго дня!!! На вулиці досить тепло -сходив на базар подивився як торгують різними раритетами--де дуже цікаво але й не дуже й так все погано-на любітеля!!
Я думаю,що камради,які присутні в цій темі,таких трусів не носять Мене наприклад теж завжди терзає питання - як деякі дівки,маючи ооооотакенний манікюр,як пазурі у ведмедів,витирають сраку Там напевно вся срака поцарапана
або хоча б,анонімну голосувалку,з деякимі варіантамі відповіді.можливо без єнотів.хоча як себе почувае животінка затиснута в таку вузьку амуніцію?
Згоден,камради не носять.Але ж нещодавно в цій темі нас соромила за обіліє "сісєг" камрадка! Значить - посєщают таки тему...
А стосовно особистого досвіду,то - таки був такий досвід - під час армійського марш-броска.Пам"ятаєте армійські труселя? Як заб"ється половина тих трусєлєй між сідницями - хоч вовком вий! Але біжиш мовчки і терпиш.До першого привалу. А яке полегшення і блаженство відчуваєш,коли повитягуєш та поправиш! Пам"ятаєте!?
От хочу вас спитати . Ви живете сам , і шо ніколи одружені не були ? Я за 12 років життя до розлучення надивився я на ту амуніцію . То сракам тим жіночим хоч би шо , а от трузи оті плацмасові протираються . В моє бувшої пазурі отакі були нарощені із акрилового геля , як вона ними підтиралася я не скажу бо не цікавився таким , але срака була не подряпана .