От біс,заснув...Я ж стільки не пью,мені ж хочеться Карпати побачити,з паном Опришком в гори сходить...
В Європі дешевше, але до нас це все привезти, то така морока... Скоріше б прийняли закон про зброю, то можна яку колекцію збирати, бо так, ну його в дупу. Купити не посвердлений ствол, щоб тебе на "Новій пошті" з ним разом наші дармоїди радо прийняли? А свердлити такі речі- рука не підіймається. Я того карабіна, що маю, як свердлив, то серце кров'ю обливалось.
Вітаю всіх з Миколаєм! Пане Бек,якщо пропозиція в силі,а каска без дірок,то заберу.Або собі,або на музей піде.
Сьогодні на коп не поїхав,уважив св.Миколая. Звозив дитину в будиночок св.Миколая.Маляті подвійне свято:подарунки+поїздка.Програма,як на мене,більш-менш.Будинок з кабінетом,спальнею,невеличким музеєм природи.Час від часу виходить сам Миколай,спілкується з дітлахами.Ну і базарчик-сувеніри,солодощі,і т.п.Навколо гори,хоч і ще низеньки,трохи болота,бо на дворі +. Декілька фото.
Всем привет! НуВыблиндаете... Сутки меня не было, а сколько всего нового. Консерватора забанили, еще и оскорбили. Кто скажет - что это было?
Сьогодні я був чемно-сімейний,завтра поїду на коп,подивлюсь що мені св.Миколай приховав у землю-матінку.
Вопрос в кроссворде: «Инструмент для закапывания». Три часа голову ломал все перебрал: лопата, кирка, совок и т. д. А оказалась — пипетка …
так як девайса знов ніхто незахотів .........без болванки, деактив часом, ржава..... все в темі. под/пом
Я оце смотрю на такі трусики і задаюсь питанням - ото між двома половинками сідничок їм не муляє? Воно ж мабуть натирає? Чи красота трєбуєт жертв?