Та чого в сепаратисти? Ви, хоч і москаль, але наш. А в Карпатах попробуй кожному гуцулу пояснити, що Ви наш, коли Ви ше й не п'єте. Отак можна не встигнути пояснити.
Щось арихметика не грає: була мова про 7 літрів, в результаті залишилось 6. Літра пішла на усушку, утруску, чи що?
Та я не суперечу , от тілько не зрозумію чому наша коля та пепся зовсім не та як вироблені в євросоюзі ... Так під снігом ще важче буде знайти де то всьо заховане ... Треба ставити якісь маяки чи робити зарубки , звісно аби того не бачили "зайві" очі та "органи" .
Сходив до церкви , на ринок , купив держаків на сокири , і пішов до кума з гостинцями ... Ось такий відпочинок
Ото згадав такий анікдіт. Отакий москаль як Ви, тільки той шо п'є, поїхав в Карпати. День гуляє, п'є самогонку, їсть бризну, бограч, другий, третій, а на четвертий, гуцули встають зраня і бачать, що москаль сидить на дворі, рукавом всі шмарки по мармизі розмастив і такими сльозами плаче, що ну! - Шо то з тобов сє стало? - Піва хачу! -Та яке пиво? Тут Карпати. Дивися- вон самогоночка зимна, вон банош, вон гурка так файно пахне, зара човлент в печі зробимо, або боб-гуляш! - Ничєво нє хачу! Хачу толька піва. -Та тут до твого пива- 7 верст через ліс перти. Та й там, як почують, шо ти москаль, так і капці білі тобі вдягнуть. -А ви мнє на бумагє напішітє, что гаваріть па-украінскі- я і пайду!? Написали йому гуцули на папері, шо має казати, то він і попер. Скілько він там дерся через той ліс- не знаю, але весь пообдирався і пооббивася, поки добрався до тої кнайпи, де мало бути пиво. Витягнув він того листочка паперу, та читає: -Слава Ісу! -Навіки слава Богу- кажуть гуцули. -А пиво в вас є?- читає далі. -Та нє! Яке в нас пиво!?- відповідають гуцули. -От курва, я так і знав!- читає москаль далі Отакоє. Вчіт добре мову, якшо хочете в Карпати.
до речі ніхто увагу незвернув на кулимет, я вже десь в 20-тих коли дивився фільму зрозумів що то не Мг 42 РПД ?
Альйоша вернувся і має купу манеТТо Одна із його тем https://reibert.info/threads/moneta.706688/#post-7537481
Хлопці підкажіть для цікавості,шо там такого дорогого?? http://auction.violity.com/14091739-dudka-mauzer-98-k-vzbori-z-pricilnoyu-plankoyu
Запальничку залишіть собі на згадку,а тую сулію в резерв і на нову пошту,і будем естафетою передавати і куштувати а на кому закінчиться той і розрахується
А на звороті його ймили....вовки.во!і хрін би му мови помогли,так вівчарі відбили.відбили-нирки селезінку,яя)))))))))<останній москаль.серія перша)))))))))>.на іств-кіно.<апокаліпсис>
Тому що це Кар 98а. Хороша річ. Я те ж на нього дивився, але складно добрати механіку в такому стані.
от молодець, поранений в бою відлетівшою кнопкою клавіатури в лоб, з вивихнутим пальцем, а не здався, воював до останнього!!! Ось що значить камунівстична закалка!!!Молодець кансерватор!!!Віва!!! Але в слідуючий раз, як будеш воювати з ватою та сепарами, рий біля компа траншею, бо Гради штука серйозна-треба берегтися! Та й палець в клавіатурі може застряхнуть...тоді порошенко ордена дасть....і інвалідність.
не треба ля ля. Зараз канцерватор під прикриттям, то є спецзаданіє. Об...кає стіни кремля.Геройська людина, хоч на вид і не скажеш....