Я,будучи студентом,вчився з хлопцями із Закарпаття,Виноградівський район - то вони завжди привозили з дому домашню ковбасу(тоненьку таку),залиту смальцем Ото смакота так смакота Згадую до сих пір. В нас теж таку ковбасу роблять,але смальцем так не заливають,а тут і ковбаса є і смалець,можна ще й картопельки на ньому підсмажити. Він теж до речі дуже добре на хліб мазався і ївся просто так. Студенти були,що поробиш,не було коли картоплю смажити,одне навчання в голові було,від книжок не відірвати
я на пасху купив ковбасу тіпа домашної у глиняному миску, теж смальцом була залита але не те. от не той самк, та і самлець якийсь підозрілий, я його собаці згодував, а ковбасу таки зїв. от якось заведу собі поросятко та теж нароблю ковбас
Тьфу ти Хто ж купує домашню ковбасу в магазині ? Одні збочинці Якщо вона в магазині то вона вже не домашня а магазинна.Чи ти мо думав на продаж тобі будуть робити як для себе вдома ? Не забудь мені повідомити коли поросятко заведеш
ну то не купляти ж на ринку в якихсь бабів невідомих? а я ще не навчився кишки вичиняти(((( а навіщо тобі повідомляти про поросятко? ти що його дресерувати будеш? щоб виконував команда аппорт, фас, до мене, сидіти та іньші? то ти є отой. як його там? кулачов!
Мені просто цікаво коли ти заведеш кабанчика,ну щоб приблизно вирахувати коли приходить трусить твої схрони з ковбасою,кровянкою та САЛОМ
от жеж користна людина! ні щоб ото поросятко подресерувати, щоб було стороживе як той собака. так ні він свої чорні справи хоче робити. а от не скажу коли поросятко заведу. я його ховатиму від тебе.
Ну і де ти цікаво його будеш ховати ? Під одіялом Дивись шоб твоє поросятко(якого до речі ще нема і невідомо чи буде ) завчасно в теплі краї не полетіло
чого се воно полетить? я ж свиню буду заводити, вепра а не індика чи голуба. а назву я поросятко Мейсоном ну то так треба. так усіх порядних кнурів називають!
ні. бєконом не можна. тілько Мейсон. чи ви мо не знаєте чого так? то ось вам, вивчайте. http://www.youtube.com/watch?v=9De4G_ZRw5o
А салам алейкум шановне панство, де ви всі - втихаря сало гамаєте?Лишіть трохи Аскоту, а то він бідний як комуняцька мишаЯ ось йому, тут шкварочків нажарив, паригощайтесь Аскотику
і вам шалом у кружичку всьо! з цього дня будемо назівати аскабана не бідною церковною мишею а бідною комуняцкою мишею
нічого ти не розумієш у слимаках. є де котрі люди які дуже полюблють смажених слимаків та кажуть що вони дуже смачні та поживні.
Молодец, Опрышок, с правильным ножичком в горы ходишь. Им хоть сало, хоть ренегатов всяцских сподручненько )))