пан К. мабуть перебірає закрома % в клуні , там всякого добра валом без болванки, деактив часом, ржава.
То Вам тепер баньочку тре під того приціла. Таку-во: На й ше ремінь до карабіна тре змінити. Щось в нього колір не кашерний. А може то так фото колір павскудить...
У нас- 100 грн. Є тут такий гуральник на Райберті, то в нього і Хреновуха і ще дідько лисий я воно то всьо називається, але добре. Ліпше за магазинне. То я як екперт кажу.
І оптика є. І карабін не коп. І дерево оригінал. Тілько я то так всьо поховав, що часом пару днів згадую де. Ото, як випаде сніг- візьмуся за порядки. Хорошого оригінального ременя не маю. За сотку треба було брати і не думати.
А ми нічого не подаємо,а констатуєм факт ХАМСТВА!однією з сторін<прошу замітити-це не оскарження,чи обговорення з персоналізацією,а саме фіксація данного факту як такого,що мав місце>.
Добрий вечір Шановні! Вітаю всіх з Миколаєм! Пройшлися сьогодні лісом, знахідок ніц немає Дорога до лісу Прибули на місце Натрапили на цвинтарь ( якісь вандали, розкопали одну могилу) Все що вдалося знайти Монетка порадувала станом Дякую за увагу!