Чи суттєва для Вас , прошу пана , та помилка в наборі тексу - чи може Ви науковець та знаєтесь на неорганічній хімії ? ... Гляньте на розкладку , будьласка - там буква"ф" та буква"і" знаходяться майже поряд , тож в темній кімнаті ( світло не вмикаю бо господарі вже відпочивають , оскільки прокидаються о четвертій ранку аби порати худобу ) природньо натиснути не ту клявішку .
Доброго всім вечора!А чому камради нехваляться своіми Миколаями?))) Мені наприклад приніс кофту,гелі для душу і після бритття ну і всякі сладості)))
А в мене э штангельциркуль!Щоб замиряти отой пуцак який отой Св. Миколай принис!Добре що ничого не вкрав,и у бан не видправив.
Голландцям дозволили сплачувати уроки сексом. Хочу быть учителем вождения! http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1570155
А я був дуже чемний, завжди з'їдав свою кашу і ще просив добавки, добре спав і добре гуляв, тому мені Св.Миколай таксамо приніс повно всього...
Прийшов з баньки, попаривсь, це вам не так як пану К. в бані, завтра на коп, св. Миколай вказав на хабар, таки підніму 2 коп, а мо іще більше а ще мені приніс приціл ZF- 41, і типер майже повний комплект.
Какая муха вас укусила (с). Власне що не науковець, і уявлення не маю про органічну хімію)) тому і припустив її існування (ортофосіорної кислоти), можливо у СосаСолі вона і є.