Вже геть жартів не розумієте , дуже серйозні стали . Я в тому повідомленні дописав шо то шютка - щоб і решта зрозуміли .
Дякую. Я справді останнім часом занадто серйозним став. Що поробиш, життя складне. Та нехай, все буде добре у всіх. Скоро Миколайчик прийде, цукерки принесе. І різочку теж. Все, бамкнуло 24.00, так що із шабатом усіх, і з Миколайчиком. Щиро надіюся, що він принесе всім вам лишень цукерки і всілякі гаразди. _______________________________________________________________________ Убогих теж треба жаліти (особливо у таке свято), тож і для скрєпних є подарунок. Пісня про Миколайчика (там все у словах ):
не мені говорити,але деякі слова тут дійсно принижують честь та гідність форумчан.з чиїх вуст вони не злетіли б.повага повинна бути взаємною.чи не так?і ніякий статус не дає дозволу принижувати опонента .а слова типу<особь>-взагал використовують неосвідчені індивідуми з метою показати своє верховенство.на кшталт наших нардепів.це моя думка і я в тому впевнений.з повагою vovc2301!
тема сісек "розкрита" до наступної тіпниці, Спойлер тому всіх зі святом !!! пішов перевірю, шо там Миколай моїм діткам подарував ...
-Тату,давай у цирк сходим!?! -Та що я там не бачив? -Там тьотя гола на тигрі скакати буде! -Гола...на тигрі...Ну йдем,давно я вже тигрів не бачив.
Доброго ранку ! Зі святом будьте здорові ! Хай Миколай у вишиванці Розбудить подарунком вранці, І принесе у Вашу хату Добробут, радості багато. Розбудить приспані надії, Зернятко щастя хай посіє. Зігріє гумором, любов'ю, І принесе усім здоров'я!!!
Доброго ранку! З святом, шановні форумчани! Нехай Миколай принесе всім здоров"я, миру та добра, злагоди в сім"ї та здійснення мрій!
https://reibert.info/threads/za-scho-zabanili-konservatora.706281/ Зі святом усіх за вікном дощ +3 пхаюся на працю
Вин був неслухняний и до нього прийшов Крампус.Я його попереджав.А всим слухняним и чемним хлопам хвайних знахидок сьогодня.У нас тепло,майже +10.Св. Микола подарував погоду.