А де можна глянути суть самого "оскорблєнія" І що значить "мразь"??? Модератор не має права ображати форумчан. Бан повинен бути обгрунтованим і без словесних образ. Потрібно організовувати "майдан" в Курілці. Що це за неподобство?!
То там пару днів поспіль стояв єпічєскій страч. Один діяч розповідав, що 2СВ виграла Совіцька Україна, а біндьорьі стрєлялівспіну. Ото пан К. і вирішив заступитися за рузскочєлюстних.
Модератор должен быть сама вежливость , и показывать пример так сказать , а так что получается , полный алес .
Пан К., матюкався? Ображав співрозмовника? Якщо ні - то він висловлював свою точку зору, на яку кожен має право! Вважаю що Пономаренко має вибачитись за "мразь". Модератору так не личить!
Думаю что нужно пригласить патриарха TruckDriver , может разъяснит что и как ? Нехорошо так поступать .
як модератор Пономаренко -дав МАХУ!!! МОЖНА БУЛО ОБГРУНТУВАТИ ПРИЧИНУ БАНУ В ДОСТУПНІЙ ФОРМІ!!! мРАЗЬ--ЦЕ ПЕРЕБОР--ЦЕ ЗАЗІХАННЯ НА ОСОБИСТУ ГІДНІСТЬ ФОРУМЧАНИНА -ТА ЩЕ Й З СТАЖЕМ!!! Я ПІДТРИМУЮ --МАЕ ВИБАЧИТИСЬ-ПРИ НАЙМНІ ЗА СВФЙ ВИСЛІВ!!! хОЧУ ПОЧУТИ ДУМКУ ДРУГИХ ФОРУМЧАН!!!
з якого перепугу Канцерватора запісали в "прихвостни большевиков"? "Мразь, оскорбившая память 15-го казачьего кавалерийского корпуса СС, Казачий стан и прочие казачье части в Вермахте и в войсках СС героически сражавщиеся с большевиками отправлена в месячный бан для изучения истории. Если потом ситуация не изменится - расстанемся с этой особью навечно, так как скрытые прихвостни большевиков нам тут не нужны!"
святий Миколаю,на тебе чекаю.На тебе надіюсь і сподіваюсь.То дай нашим браттям щастя та долі.Багато хліба й діток доволі.а ще України-від Сяну до Дону.Щоб було чути козацького дзвону! А ще й москалятам зробити свято-багато водкі.і піва.багато!А ще тарані і солонини.що б так гуляли.і вчера,і нині.Щоб гуляли.й вдосвіта стали.І щоби довго воду шукали!щоб їм не було-ні рову ні річки.Щоб не дожили вороги нічки!
Вітаю. Дивлюся, навіть на пару днів самих покинути не можна. Трохи відволікся, і все. Світ зійшов з розуму: Консерватора забанили за більшовистську пропаганду. З.І. По суті: думаю, то наслідки срача в темі про бандерівців, котрі м"явкали під вікном, виманюючи правовірних комуністів, та декомунізацію. Там спілкувалися Консерватор, Паромщик, знаний троль і провокатор пан Суєр (він же Виєр ), а також інші прихильники різних ідеологій. Очікувано, що хтось обов"язково мав бути забаненим. Але місяць... Сильно.
Зовсім дарма Ви так говорите. Коли є різні погляди на одинакові речі, їх завжди можливо обговорити в особистій переписці. Не потрібно зводити бездоказовий наклеп на поважних користувачів. Це...гм...негарно.