Ви в тому звіринцеві в якості кого?Дресирувальника.чи дро ...... чуна .Хай мене пані простять великодушно.
Та ми такі,що від скромності не помрем.Ми - ценітєлі і почітатєлі красоти женскаго тєла. Адже нема нічого більш досконалого і красивішого за женщіну!
Таки так.і я про те.Надивиться отут *срамоти*.а в ліжку біля дружини.Ні пари з уст.ні з. сраки перду.Раніше був один цицькар.(як ото дід Панас на ТВ).Атеперички ліплять ті цицьки всі.кому заманеться.Ніякого свята.Одна *парпаграфія*.Нема порядку Вибачте за помилки.в вагоні вже смеркає
пане Опришок, ото в мене до вас питаннячко - пам"ятаю ви здається брезентовою кулеметною стрічкою барижили? шось ще лишилось?
Так, був. Але ж орьол наш Аді самоусунувся. Прийшлось піднімати ..ой . випале... тю.. з рук хулєра, як це сказати?
Є один кусок, поки що отут висить https://reibert.info/lots/fragment-brezentovoji-strichki-dlja-nabojiv-vid-kulemeta-mg-08-psv.6103/
їхали козаки, гуркотів їх трахтор раптом біля моря вибухнув реактор най гепне і моцно гепне. щоб побільше кацапів накрило
я у ті роки якраз навпроти ринку жив то в нас завжди він працював по суботах та неділях, у п'ятницю та середу там тілько ятки та крамнички були відкриті. то вже потім він почав і у вівторок та четвер працювати, ну це вже у перестройку почалось а тоді порядок був а нє то шо січас.
я вибачаюсь, а нема, випадково, фото самого фотографа під час з*ёмки ??? цікавить сам апарат якщо тема сісек не розкрита, тоді ці гарні дівчата до вашоі поваги ... хлопці, хто в курсі, за суботні сіськи банять ??? якщо ні, тоді я на рибалку, якцо так, тоді повернуся лише за 7 днів
ну якщо дивитись на тату то бана небубу, а взагалі, на фото - то бан бубу від пана К і відсоток в вигляді пляшанки коньяку
майже. той хто посте цицьки у неположений день винен кожному відписувачу півлітру коньяку за кожну пару цицьок. оно пан дохтур вчора на цілий ящик кожному втрапив. в нас тут порядок!отакоєот. а ви кажете
На радянський розпорядок у нас ринки перевели в 1970-і. До того все було по-давньому: в суботу не торгували жиди, в неділю - християни. Зараз вихідний неділя, та і то певно не всюди.