Ще раз вітаю. Хтось знає де в понеділок у Києві можна радіодеталі купити? Бо кардачі мать не працюватимуть. Треба роз'єми PL 259 3 папи та 2 мами.
Та в тому Кійові все як не в людей - базарі по понеділкам не працюют . Ото пам"ятаю як бувши студентом літом підпрацьовував на петрівці то в понеділок вихідний . В неділю після базарю їхали в Гідропарк і гуляли до ранку , потім снідали в гідропарковських генделиках і на пляж , і так до вечора .
тю. так в нас теж ринок по понеділках не працює. чого так? а тому що порядок в усьому должєн бить а нє то шо січас.
Сидю оце курва як *дєкабріст*камуняцький в цій Помічній.хочаби пан Касіо приніс скоринку хлібчика чкрствого.
Вже зайшов в вагон.буду їхав.десь серед ночі відпишусь.Проконтролюю вас.бешкетників. Пі.Сі.проїжджав станцію БЕШКЕТОВО.Оце вас всіх тре тудом вислати на поселення.Місця-копати не перекопати.Там Альйоша знайшов своє МанєТТо.чи..
http://47news.ru/articles/97265/ доречі, щось не здорове трапилось на ЛАЕС (льєнинградцкая атомна електро станція). їхні блоки однотипні з чорнобильською.
Доброго здоров"я громаді!Щось підказує мені,що під подушкою жоден не знайде подарунка А сисьок нема,їх і так вже кожен день занадто.Треба вже шукати адміна і скручувать віника з дуба.
А я пам'ятаю як в 1970-х вирішили перевести базари з понеділка на суботу. Рейвах був кілька років - як же це в Святий шабат базарувати