То коли сумно то їдьте в село ! Я за тиждень тута вже бачив таке шо мать і на війні не буває ... Міліція , ну та шо ще не зовсім поліція , вже нікуди не виїздить бо не знамо шо завтра з ними ( піліцаями ) самими буде , вони кажуть шо ось пройде люстрація і коли ми пройдемо всі іспити - от тоді начувайтесь алкаші та бандоси , крадії та наркомани , ми будемо чесно та віддано працювати й не брати хабарів , посадимо навіть рідного батька коли на то всьо будуть законні підстави ( так принаймні мені казав колишній дільничний ) ! А зараз тихесенько собі як миші маскуються серед собі подібних аби зайвий раз не мозолити око потенціальним майбутнім колегам по підпарканній дегустації алкогольного сурогату . На це все дивитись весело та ніяк не набридливо , адже починає формуватись нова суспільна формація по типу анархістсько-куркульського ладу коли порядок тримається на сучасних дядьках-куркулях , котрих ще називають ґаздами . За відсутності обігової валюти у простолюдинів на перше місце виходить натуральне господарство де обмін продукцією чи послугами стає все прийнятнішим та звичним явищем . Правда страшнувато за них трохі бо зброя майже в кожного , хоч і легально-зареєстрована , але майже в кожній хаті і мисливсвом там не займаються . А взагалі зараз село це клондайк для бажаючих реформуватися по типу американських віліджів де керуватиме один сильний шериф і ті хто виживуть та перехворіють на алкоголізм та лінощі й апатію будуть працювати та будувати фундамент сильної країни . Але то мабуть буде не скоро ...
вітаю панство. тепло, затишно, сонячно. на дворі теж саме але з невеличким морозцем та паморозью. тож через 100 днів буде дощити. та і поїхав би на днів скіко але нема до кого їхати. до тих що колись їздив то вже тих нема а інших немає. тож і не їду. отакоєот
Вітаю всіх порядних людей, та й кАмуняці не хворать! Ось, сьогодні на роботі зробили пацанський підгін, ХВанарик карболітовий, радянський.Таким ще ульянов крупські між ноги присвічував, воші давив!
це вже другий карболітовий у мене, перший я відкопав в фашиЗдському бліндажі разом з усією збруєю фашизДського Хвіцера. Тікав , коли ВДБшніки пішли в наступ, навіть очки і планшет забув...я фанарик реставрував, та на реконі тягаю. Так до чого я веду. Тут некотора лічность червонопуза, лямпи збирає. То я йому братське прече підставлю і почну хванарики колекціонувати. В кого є старі і лишні-присилайте просто так, без відсотків!
Вітаю ! На вулиці -0 , похмуро , сухо , тихо . Гарна погодв як дла зими , теплоі багна всі позасихали . П"янички вже кучкуються ще десь з 9 години ранку , мать на вечір буде драма в трьох діях .
Тут в нас є які фармацевти чи провізори ? В нас мона такий препарат купити http://www.piluli.kharkov.ua/drugs/drug/528/ ?
трохи скомпенсував фото від поважного пана Бека -))))))))))))))))))))))))) середній розмір буде, дєсь третій
Ви хочете не спати 48 днів.щоб Новий рік не прогавити.а на Різдво і Коляду з дому втекти?Економія з гешефтом однако.
САЛОм алєйкум шановні!!! Вітаю всіх Миколаїв з святом!!! Здоров"я вам і мирного неба!!! Я тут фото птічки найшов на фейсбуці - ржу нє магу!!!
то біжи швидше займати вигідну позицію та усе зафільмовуй і нам покажеш як в вас люди культурно відпочивають
А я напєрод, щоб не забули що сьогодні нада купіть падаркі шоб у ночі засунуть їх під подушенцію, отакеєотавикажете. Чи ви маєте щось проти куме, гаяваспитаю???
Все не тре.тілько 3 дію.Шо я не бачив як хадубеї жлуктять сурогати?Мені ото хвінальний акт.так сказати.
так я про те і кажу, але щоб не впустити цікавого моменту розвязки драми треба фільмувати увесь процес а потім показати тілько самі найцікавіші моменти драми. отакоєот. а ви кажете