Доброго ранку! +2, дощ! п"ятниця прийшла - цицьок принесла!кінець робочого тижня! готуйте печінку та робіть"криївки" під подушками - бо відсутність запасів там ДІТИ вам не простять!Гарного дня!
В колонії. Не можна порівнювати курортні місця, де фактично місцевого населення не залишилось, із "глухими " селами.
Вітаю панове, -1, сонячно, пятниця, завтра Миколая, і так як ніхто собі нехотів зробити подарунок , https://reibert.info/threads/budni-i-pobut-koparja.237247/page-4081 #102009, то каска дариться дальші, отакоєот.
Майже ,уже всё обговорено і зарезервовано.Випивка якраз сьогодні приїздить,кобіти уже на місціB-) і риють землю каблуками треба тільки до обіду дотерпіть .
По-перше , вітаю форумчан та їхні сім'ї з п'ятницею . По-друге , сьогодні вночі до нас в Україну вирушає з дальньої подорожі Св. Миколай і везе всім подарунки ( то Він мені есемес кинув і попередив аби я переказав всім гарним людям аби не зачиняли вночі двері , але кріпко спали до самого ранку , в ліжках шоби все було пофеньшую - ну тобто чистенька білизна , легенька подушка аби не важко її було Миколаю піднімати адже Він таких подушок має рухати мільйони за одну ніч . Ше просив аби всі чистенько помилисі та не смерділи під ковдрами ) . Ну і саме головне то є третє . Маю визнати шо я вже отримав подарунок і передав його наш друзяка пан Бек . Ось і маємо в товаристві справжнього представника тої чарівної канцелярії , котру дітки називають Резиденція Святого Миколая . За що йому окреме та щире ДЯКУЮ !!! . Доречі , всі чули шо пан Бек збирається в закордонну подорож ? Тож відкрию вам ше одну таємницю - він вирушає аби привітати за кордоном всих гідних та слухняних діточок та вихованих дорослих ( особливо гарненьких повнолітніх та незаміжніх дівчаток ) аби всі знали про Україну ще більш приємного та корисного . Отже пропоную зібрати цілого воза подарунків аби полегшити й без того величезне навантаження на особистий фінансовий рахунок пана Бека бо він таки не Брюс Всемогутній ... Ще раз дякую ! Довіряйте людям , робіть добро гарним людям та по можливості вбивайте ворогів бо таки , як правильно зауважив друзяка Суєр Виєр , нас забагато .
...всі чули шо пан Бек збирається в закордонну подорож... я там персона нон-грата, хіба що нелегально рвону через Карпати.
Та нє ! Свати вже є , доки я випробовував на собі усілякі досягнення світової військової промисловості - з'явився зять . Але то все так має бути , та й зять достойний козак , патріот та громадянин - його покійний тато особисто благословив . Так що гарбузи ми вже тіко їмо запечені та зварені в каші , а свати в селі згодовують скотині .
Пожилая пара в постели. Она: — А когда-то ты мне нежно жал ручку перед сном... Он тянется, берет ее за руку и пожимает. Она: — А когда-то ты меня перед сном целовал в лобик... Он, покряхтывая, приподымается и целует. Она: — А когда-то ты меня покусывал в шейку... Он, кряхтя, встает и тянется за тапочками. Она: — Ты куда? Он: — За зубами пошел...
Доброго ранку! За люмінатором все попливло, дощ пада як заведений, пінтатура +4°С. корочє в школу йти не хочеться. А їхать треба у справах, а там болото. З тяпницею, очі дівочі: