Як то де в горах . Для вас то все звичайно , ну як для мене те шо місцеві п"янички встраюють кожної п"ятниці куликову битву , ну тепер будуть вчинять льодове побоїще бо вже зима прийшла . А от для нас жителів рівнин ваші звичаї видаються трохи дикими . Вбити воєнкома бо привезли загиблого з війни в нас до такого навіть ніхто не додумається , а у вас там це норма життя .
Зате на близькій відстані , якраз від вікна до паркана те шо треба , шкурку так попсує шротом шо куди там тому манліхєру .
спочатку манліхера треба. три. ні п'ять! потім поматюкатись голосно. ну а потім можна і сільраду запалити.
сусіде де це в тебе таке дійство відбувається? бо якщо я за день двох пяничок зустріну то вже гадаю що свято якесь а я незнаю. в нас отих мордобоїв нема. а що ти хочеш, провінція((((
Ну на сельсовет в очередь вставайте.А манлихтер поможет разве что застрелиться.Бабы у нас суровые и много их бляха муха.
сумно якось сьогодні. ані амулетів нових, ані кацапів впоротих які відкривають нам очі, ані ще чогось цікавого.
Тю то мать тобі або пощастило або просто не помічаєш . В мене на вулиці є кілька так заваних блат-хат жиють там дівулі які полюблять випити і волочитися із всілякими п"яничками . Ото там і відбуваються ці побоїща , іноді буває геть весело трощат один одному пики , б"ють вікна , потім приїздит міліція та вантажит їх у відділок . Оце на минулому тижні таке було . Почалося все ше з ранку п"ятниці . П"янички почали випивати , тинятися по вулиці , потім появилася ше одна місцева курва ( зара дома не живе бо зима і нічим топити хату то бичує у сестри ) , і потяглися всі вони до блат-хати , і десь ближче до вечора почали виясняти відносини хто ж буде сьогодні тих профур грати і шось там не поділили шо лупня отримали і профури і п"янички побили один одного і закінчили ці веселощі наряд міліції . Короче там ото гуляють як у п"єсі "Місце встрєчі ізмєніть ніззя, блдь!"
От вам весело,і навіщо ті п"єси здались,попробуйте зафільмувати і на єтуб мо яка груба копійка перепаде
Та мені далеко фільмувати , дякувати Богу , то тре знайомого який там навпроти жиє просити , от йому весело , я вже чую як веселощі переходять у фінальний стан , сирену міліціянського автомобіля чи нелюдські крики .
оце тобі весело. недалеко від мене теж якісь волоцюги жиють але тихі, гепнуть пляшку чи скілько та і сидять носа на двір не кажуть. а щоб оце отак як в тебе з танцями на столі, криками, матюками та вибиванням шибок такого нема. добре що хоч тобі весело, хоч якесь та кіно безкоштовне. так що скористайся порадою, зафільмуй та і нам покажеш теж. сумно в курільці сьогодні, сумно(((((((((((
Мені вже геть весело.Приїхав на станцію.а та курва каже.шо каса працює тілько вдень(а розкладу роботи каси немає).Квитків ніц.без квитка не беруть стерви.Завтрі електричкою до Помічної.з Помічної на слідуючу.До Знамянки припхаюсь в 19.10.13 годин в дорозі.250 км.
І вам не спати!Бандерштадт+5,дощ ква!цілу ніч.а яка вчора була погода,яка погода!сонечко,ясно-аж лопата чесалася))))))).но небуло як((((((((
Доброго ранку. З п'ятницею-цицькатницею будьте здорові! У нас +2, йде дощ. Сьогодні буде дуже напружений день. Потрібно всім своїм хатнім покупляти подарунки на Св. Миколая. Біда грошам.