Вот и мне интерестно а где ж они наступали.В наших местах одни немцы везде наследили.А вот австрияк почему то мало.
тобто можна її їсти. дякую. тоді завтра скажу щоб приносили та спробую її зготувати. але якщо несподобається то буду матюкатись голосно. дуже голосно. отакоєот
та ви незрозуміли. я приїду та буду під вашими вікнами голосно матюкатись. літо, спека, вікна відкриті, усі сплять і тут я.отакоєот.
Ну добре хоч попереджуєш , шо то ти волатимеш . Щас врем’я таке дурне, у всіх нерви, всі лікуються, якіхось прізраків та фантомів бачать, а я от скіки живу – жодного не бачив. А ви, консерватор ?
А на эти случаи у меня есть приуменьшитель звука за окном.Не подумайте плохого я всем просто раскажу что вы меняете старые тряпки на новую посуду.Торба вам господин хороший бабы всем селом замахают.
Не їдь туди , там люди порівняно з нашими скаженні - горці що з них взять . Смальне у вікно з дупельтівки і матимеш пошкоджену тушку , там жеж манліхер в кожній стрісі . Он чув як дядько Борсук розповідав шо чоловік вирвав язика дружині за те шо та йому роги наставила , добре хоч піхву колючим дротом не зашив . У нас чоловік ну набив би пику тій хвойді або й взагалі просто розлучився і всього ділов , а там ні там горці .
А вы шо далеко собрались!!!Вы же обещали под окнами прошептать Пум_пурум спрячь меня !!!Я больше не буду!!!!