Здоровенькі були,щось я сьогодні приморивсь...Та щей пан @Oprishok ностальгії нагнав.піду мабуть собі чайку з айвою заварю...
Ото так.в шестій небо вже чорне,шо ворона крило.а зорі цвяхами його вкрили нарясно.Чумацький шлях-чіткий,як відбиток чобіт Мурад аль - Шаха на болотах сходу)))))).чи ви давно вночах неба не виділи?мо хмарно на теренах ваших?
так ОРпришок і понесе. він оно який жвавий хлоп. ну або москалів най примусе нести а за це він їх живими з гір випусте. хоча я б москалів би заводив подалі і вбивав, а внизу крамничку відкрив би сєконд-хенд та продавав їхні лахи, подвійний гешефт.
Тихо ша!!!!!Сестру опричнецкой мо..ы бог уже наказал за нелюбовь к москалям.Он ей в мужья одного подкинул.
туманець в нас. та і ось тілько зараз вечір почався а те що небо чорне так то пусте. в нас і ліхтарі на вулицях і в халі лямпочка сяє, не в криму ж все таки.
А най вам!хай буде на місці.історія все ж.а то в нас якісь підораси<наголос на до> спердолили лева Лоренцовича до історичного музею з Високого Замку<де той невпинно стояв при горі з 1874 року,та так шо навіть совіти його не рушили,ні германці,ні німаки>.так шо дайте камінчику спокій.там його місце.а на зорі глядіти-завше можна місце від світлового смогу вільне найти.хоч би й до студні залізти))))))))))))
Друже Опришок, а що там де кіпно все чисто? Знахідки лишень там де боронилися проти наступу зі сходу? Цікаво, а хоч десь є знахідки в місцях де наступали австріяки?
от цікаво які воєні пісні ми почуємо та побачемо коли буде січень або лютий? бо зараз тілько зима розпочалась а тут вже пляч ярославни почався)))))
Ааааа!ратуйте!боронь Бог тих варєтів!попав на Львівський форум<металошукачі>.там такі специ по вопах<базарять про якісь срібні нитки в зенітних снарядах і т.д.стр 12,13>.я -всьо!ой мені,ой!
то тке, то життє. але кидається тілько пан Опришок. ну і звісно він пляче оттакеними сльозами. ч чи мо просто прикидається що пляче а сам тишком нишком розробляє таємного пляна по викопуванню старої криївки зі скарбами довбуша. але нікому не каже бо жадібний отакоєот. а ви кажете
Могу вас всех успокоить!!!Даже если опрышок знает где довбуша заначка то выкопать он её не сможет.Ибо ленивый как конь мазандаранский!!!!Слава опрышку!!!!