пропаную зробити концесію. будемо тут торгувати снігом але усі хто купив най їдуть і забирають його самі. але гроші наперед. мені!
завтра порядок наведу в гардеробчику, ато хаос прямо, пора на поличку виставляти вже.64,ржавенька , тріснута.
малінькій ісчйо! мені звсно! та і відверто не тілько мені. а ще пану та пані Кранам, пану Арт Борсуку, пану Вітер, пану Руслану, пану Корбі. та ще кільком панам. і кожному по ящику коньяку. армянського. 5 зірочок. отакоєот
во заяза!ви або годинник переведіть,або.......дзвонив в швидку.сказав адрес.спитали-шо сталося.знов Опришок приходив наніч.я-ага!а вони мені-хронічних марлєзонщиків не приймаєм!вам в карпатське відділення копотерапії.МАЙТЕ СОВІСТЬ наніч)))))))))))))
нетреба бути такім жадібним, або треба читати що постановила громада. а громада постановили взимати штрафа з усіх хто посте цицьки в усі дні крім п'ятниці і чим більш цицьорк тим більш доза. тариф за одну пару цицьок півлітра коньяку кожному дописувачу теми. от і порахуйте на скілько ви втрапили сьогодні. отаоєот. а ви кажете
Та я гадаю радикальних мер не потребуэ.Пан дохтор дуже добряча людина коли хильне чарчину.То треба йому налити першу и все-погнали наши городских.