Можна ще знизу димохода голку поставити, і в міну патрон. Туди кинув, назад само вилетіло. Нанотєхнологіїї.....
Щойно прочитав роз"яснення про ці нові плястикові метрики в губернській гозеті . То пишут що про прописку , сімейний стан та інші відмітки поки будут видавати справку із паспортного столу , аж колись згодом коли буде працювати база то ці справки відмінят . Такшо і плястикова метрика буде та ше й катай в паспортний сіл за справками . Краще вже походити ше з паперовим паспортом , поки вони дадуть собі ладу із тими новими технологіями .
Львів , дев'яте січня 2013 року , площа Ринок , десь 20-нульзґаком . Свято Пампуха ше не закінчилось і ґлінтвейн тече річкою . Турісти жеруть дармові пампухи щедро запиваючи усіляким подобієм глінтвейну . Раптом одній "блєді" робиться зле й вона починає гикати . Її бойфренд кричить аби вона не швидила з виверженням бо в неї "закачано кучу бабла і жідкого шоколяда " й штовхає її до ковзанки з криками " давай бистрєй бєги блєвани на льод , я хоть пасматрю на фіґуркі с шакалада , каторий ти випіла і сажрала ..." Та курва дійсно біжить до майданчика й намагається перехилитись через огорожу ковзанки аби таки зробити те неподобство , тута на ковзанах летить хлопчик з криками :" Тьотя , тікайте бо я не вмію різко зупинятись і рефлекторно виставляє в перед руки аби за шось вхопитисі ... Тьотя хоч і п'яна , але таки різко розвертається й фонтанірує на того придурка , що до того моменту називавсь бойфренд . Той так само рефлекторно б'є ту курву правим хуком в ліву щелепу й обоє падають ... Тут ніби з небес з'являється вертеп ( там приймала участь моя донька ) і співає гарних пісень , дітки отримують від мене в подарунок дрібні гроші та по мішечку пампухів , потім люб'язно протягують вже опритомнівшим тьоті й дяді по пампухові ... секуни зо дві й тьотя побачивши пампуха ще раз дебело випорожнилась орально в пазуху свого вже мабуть самого страшного "нефренда" . Турісти з бєлгорода побились , обблювались , викачались в багнюці , але таки зрозуміли що таке свято ( хоча вони так мабуть святкували й раніше всі свої сімейні свята ) .