Щойно кіт стирив у собаки костомаху і припер мені… От думаю — невже так погано виглядаю, що мене навіть котяра підгодовує. А він втоптпав шматок печеного гарбуза і спить. де всі? теж дрихнуть?
Заздрю вам щиро,і рибка є і пити що.. Сам би зара шось бахнув..Мабуть треба йти будити колєгу,бо він спить після зміни..і шось будемо думати - нагнали ви мені смаку..
та яя вже, але то явно не Аргєнтінскій запал у ліжку)))) ... працює барменом в одному завєдєнії біля хати, сама мені телефон втулила .. я як раз тоді був після стоматолага (зайшов з цєлью дєзінфєкції) ... вона аж підсіла до мене і так перейнялась моєю проблємою
Зачем тащиться нам куда-то в Аргентину? Махнём-ка лучше мы на нашу Украину: На Молдаванке открывается пивная, Там собирается компания блатная. )(
Во во! Точно десь звідти. В мого рідного дядька з Бершадського району, грубка з такого ж кафелю зроблена. Спочатку подумав що дядько якусь молоду кобіту до себе в хату привів, але знаючи тітку, вона би йому "стерилізувала" мужське достоїнство
Товариство , хто шо думає по тім новим плястіковим метрикам , га ? http://forbes.net.ua/ua/news/140770...zpoviv-yak-otrimati-novij-plastikovij-pasport Мене ото цікавить як у плястікову метрику будуть вносити прописку чи зміну сімейного стану чи ше яку фігню , там особливі відмітки ?
зачєм скажіте вам чужая аргєнтіна? вот вам історія каховскага равіна, шо жіл в уютнай скромнай абстановке, в уєзднам тіхам горадє каховкє била у нашіва равіна дочка єнта такая гібкая как шйолкавая лєнта, такая чістайа как мітая пасуда, такая умнайа как цєльний том талмуда.....
Я тех на кахель увагу звернув. Бо я такі тільки в тих місцях зустрічав, у Карпатії (при та за) правда я не все ще бачив
То така плястикова метрика гарна тіко покійнику , у нього вже ніц нічого не зміниться в житті , і прописка постійна і сімкйний стан . Мать введуть якусь загальну базу по пропискам і паспортним даним . Тіко ж роботи там буде ого го , не на один рік . Бо зара всі дані в паспортних столах на паперових карточках . І здається мені шо буде як завши введуть ті плястикові метрики , а обслуговувати їх вже будуть вчитися після введення в експлуатацію .
ви тілько усе ретельно занотовуйте щоб сусіду Касіо розповісти. бо він бач боїться як у тому мультіку де тілєтко усіх личило, а від нього усі тікали та нехтіли бути переличиними