Вітаю всіх присутніх , навіть тих , хто з-за вугла виглядає не реєструючись та ставить "птічку" . Стосовно Ваших зауважень маю сказати шо Ваш прагматизм мене зацікавив адже я теж вважаю шо нас трохи забагато .
Муж с женой лежат в постели. Муж плюнул в потолок и слюна упала жене на лоб — Ты предупреждай хотя бы в следующий раз. Через 5 минут муж: — Предупреждаю. Жена залезла с головой под одеяло. Муж пернул.
які такі хрести?я так вам життя продовжую,заодно і прес підкачаєте))))))).доброґо дня всім!Бандерштадт+5,сонячно.от закину ще одну історію для настрою.бачив на свої очі.далекий 2006 рік.31 січня.Львів.площа Ринок.22.30.дві добряче набрані медовухою панянки вибрались з Криївки на свіже повітря.но недалеко вони дихали-тіко до фонтана Діана.далі їм сил бракло.і от одна з них перегнулася в фонтан подивитись і......їй стало ше гірше.вона сказала-бееее!на шо пані,<теж вдата>,шо проходила мимо зробила зауваження-фонтан не працює!дівчинка-бееее!пані-фонтан не працює!дівчинка-беее!...їх діалог не могли закінчити навіть два наряди міліції-бо ржали,як коні))))))))врешті решт всіх трьох панянок забрали до цюпи проспатися і зустріти 2007 за гратами.
З Хом'ячком домовимося)) У самого пес Борсук)) — Циля, дорогуша, вам купить что-нибудь? — Ну да! — И что бы вы хотели? — Пока не знаю, но... два!
Ну не мона ж так, саме вирішив погобідать, перехилити чарчину для гаперитиву. А тут Ви із хвонтаном))))
Данке! Та вже у Вінниці! Живий здоровий - правда связки на коліні надірвав - так тєжко біг до посадки шо перепутав окоп зі стежкою в темряві... Тіло завалилося в яму а права нога на верху окопа - хруснуло так шо чуть невсцявся)))
Профессор в мединституте: — Cейчас мы с вами, товарищи студенты, пойдём в морг на практику. В морге: — Итак! Врач не должен быть брезгливым! С этими словами профессор берёт свой палец суёт в ж#пу трупу и облизывает палец. Все студенты поморщились, но повторили. — Молодцы! Вы не брезгливые! Но врач должен быть ещё и внимательным! Совал-то я один палец, а облизывал другой!
...Сінєглазка стоїть раком на півдорозі між уборною і общею залою. Вона блює і співає. З вани чути веселі звуки, іздаваємиє Красною Шапочкою. Хлопці гуляють. Не приймають участі в веселощах тільки плачущий Нєзнайка, Мальвіна і Пєтрушка, мовчазний карлік в кепкє. Мальвіна підходить до ридаючого Нєзнайки, кладе йому руки на плечі і пестить його....