Доброго ранку! За вікном Сонце, Земля вся біла… дуже хочеться літа Не повірите наскільки чемно, є що згадати от тільки розказати нічого))))) І сало теж)
крига щє тонка!,так що на ковзанах будеш кататися щє не скоро. а притрусить сніжком,то і на фотіку побачиш.
Я так зрозумів,що в повідомленні вельмишановного пана,якому хочеться літа, має місце прихована реклама приборів для гоління "Жилетт"?
Доброго ранку, громадо! морозно на дворі сьогодні, проте сонечко світить! риба та русалки збираються на фотосесію... А в мене трішки гуде голова - приїхав друг мій у відпустку з кордонів Лугандонії!
Вітаю ! На вулиці холодно -5 ( ранком було -7 ) , сонячно , тихо . Якщо буде так як ви кажете . То зброя буде потрібна не сяка така , а як найкраща і побільше , і щоб людей в команді було десь пару сотень ото тоді може й виживеш якийсь час . Решта люду вмре дуже швидко , мо ви там в горах і лишитеся , а тут в долині буде як і раніше степ і пустка .
я зрозумів, що громада винна Вам літру, але Ви ж непитущий ,отже я згоден забрати обидві півлітри на зберігання
то йдіть в тель авів зор працювати. будете будільнички ставити, батарейки та акамулятори заряджати та майбутне предсказувати. що твій кашмаровський будете.
Беручи до уваги.шо ви.вашмосць не вживаєте оковиту.То давайте людям мою адресу.А я знаю.як її побороти.кляту.І пана Буча на допомогу.
Та ну, я краще порчу буду наводити, на тих, хто з чесних комрадів відсотки дере. І взагалі: ЗАЗДРЯТЬ МОВЧКИ !!!!!
таке. ви там зберетесь та поспіваєте а мені оце прислухатись? ні! пропаную десь у квітні у ліс випхатись та там вже і вговорити тії півлітри та поспівати