Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

1. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    По єдній залізяці в руки,а то знаю я Вас,раз і в клюню,на вибір:D

obuch59, гринго80, ejnalej та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Берці 42 р. Thinsulate Б.у. у гарному стані
      400 грн.
    2. Ботінки Safari 44розмір Нові
      2200 грн.
    3. Берці"Талан" розмір-41.Бувші у використанні невеликий проміжок часу.(Боєві!) У одному берц...
      600 грн.
    4. Берци армії Бундес оригінал розмір 275 стелька 280мм Haix Airpower p9 Gore-Tex Desert Boots Нові
      2800 грн.
    5. Зовнішній вигляд на фото. Нові. Дуже зручні, легкі та дуже м"які. Розмір 43 - 9.5 - 28 см. Паку...
      1099 грн.
  3. buldozer1974

buldozer1974 Hauptmann

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    750
    Лоти
      на продажу:
    317
      продані:
    1.524
    Повідомлення:
    2.123
    Адреса:
    Буковинські Карпати
    ну я погоджуюсь--сам теж сільський після збирання яець по черзі усім класом через декілька років -появилось ось таке диво---Пантера це була моя мрія---і танчики аж в очах рябіло --були часи!!! 415654.jpg

Alex Faa, Veter-59, obuch59 та 10 іншим подобається це.
  4. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Комусь какао, комусь просто кака.

Veter-59, obuch59, ejnalej та 2 іншим подобається це.
  5. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

прогрес то є звісно добре , але ... зворотня сторона ... Колись моя доня писала на якийсь конкурс роботу про злиття та поглинання компаній і у висновках написала ( жартома чи по-Фрейду ) шо в розвалі радянського союзу винна компанія Майкрософт бо свого часу поглинула радянську "Електроніку" і до тепер користується надбаннями радянських інженерів та конструкторів . І шо цікаво так те як на то всьо реагували освітянські "світила" - вони сприйняли то за дуже правильні висновки й навіть не допертали що то була алегорія і тут я зрозумів шо прогрес зупинився , принаймні доки не виростуть діти й не змінять всьо на краще ... А от чи дійсно то всьо ( унітази , компи , телефони ... ) є краще від чистої води в річці , котру можна було пити прямо з містка , від землі , котрою можна було засипати рани щоби не кровоточили ... ?

Veter-59, obuch59, гринго80 та 6 іншим подобається це.
  6. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    10.505
    Адреса:
    Украина
    Останнє редагування: 16 гру 2015
    obuch59 подобається це.
  7. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Саме так, з-під корови. Хоча склянку ще можу, під закуску. А якщо пан К. десь подінеться за клунею, то я відкрию страшну таємницю - ні я, ні мій малий САЛА не їмо. Не лізе. )(
    Голодують, але значною мірою від місцевих негараздів. Загальна кількість харчів є достатньою, щоб задурно прогодувати Бангладеш з Африкою. При тому, що до хімізації (при совітах - то період Хрущова, маєте пам"ятати) реально боялися світового голоду саме від тотального дефіцита їжі для нових мільярдів населення.

corbie, obuch59, гринго80 та ще 1-му подобається це.
  8. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    добре, ви вмієте вмовляти. показуйте все що є а я оберу сам що мені сподобається

obuch59 та NIA подобається це.
  9. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    а оце вже дуже підозріло, та наводе на деякі думки що до вас.

obuch59, casio, ejnalej та ще 1-му подобається це.
  10. OlegBMW

OlegBMW Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    78
    Повідомлення:
    140
    Адреса:
    Черновцы
    А в нас вживають, коли з жиру бісяться!:D:D:D

Veter-59, obuch59, гринго80 та ще 1-му подобається це.
  11. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Краще і гірше - то аспекти досить суб"єктиівні, як говорив Чорний Абдула про наявність/відсутність ножа. Від землі можна було отримати стовбняк, від води - холеру, а сила-силенна людей (всіх класів) гинули без антибіотиків, чи від зараження крові, віспи, жовтухи, туберкульозу та апендициту з поліомієлітом.
    З одного боку - раніше сім"ї були багатодітними, але багато дітей помирало, а зараз народжується мало, зате і смертність мала.
    Або так - електрика, то є добре, а от Чорнобиль куди дівати?

Veter-59, obuch59, гринго80 та 3 іншим подобається це.
  12. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    А я не можу навіть ложку - мені погано вже від самого запаху свіжого молока. Та і сало вживаю дуже рідко. А курятину взагалі не переношу - теж особливість організму.
    Але разом з тим надуживання хімією теж може привести до голоду - певні групи організмів (як рослин так і тварин) вже просто не спроможні існувати без постійного "підживлення". Втрачені сорти, які могли виживати в природі.

Veter-59, obuch59, casio та ще 1-му подобається це.
  13. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    А що тут думати - ми з ребом Касіо земляки.

obuch59, casio, консерватор та ще 1-му подобається це.
  14. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Так-так-так ... Ось дивіться на десятій хвилині нуль п'ять секунд

obuch59, гринго80, консерватор та 4 іншим подобається це.
  15. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    позавтру викину світлини

obuch59, гринго80, консерватор та ще 1-му подобається це.
  16. buldozer1974

buldozer1974 Hauptmann

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    750
    Лоти
      на продажу:
    317
      продані:
    1.524
    Повідомлення:
    2.123
    Адреса:
    Буковинські Карпати
    images (66).jpg images (66).jpg

obuch59, гринго80, консерватор та 2 іншим подобається це.
  17. ejnalej

ejnalej Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    3.488
    Адреса:
    Бурштинштадт
    Як казали колись мудрі римляни: Carpe Diem! Ловіть момент, шукайте хороше в тому що є зараз. Ви кажете що запізнились на 2 століття, а я вважаю що живу в досить цікавий час.
    В дитинстві нині покойний дід катав на возіі з дерев'яними колесами, в школу пішов при Брєжніві, а інститут закінчив в 1998 році при Кучмі. Купа перемін відбувається на очах.
    Одне погано, що маємо таких сусідів кацапів, бодай вони всі до одного виздихали. :mad::smile_13:
    ...але якщо так зі сторони глянути, думаю що через 200 років наші з вами нащадки будуть казати один одному: "Уяви як було нашим предкам класно в кінці 20-го, початку 21-го століття!" Зустрічали 2000 рік, в землі була купа хабара, а не то шо січас все вже викопано...." З такими темпами прогресу, мо в них будуть МДшки, що на глибині до 10м будуть визначати манетто. Монета в землі, а тут тобі на моніторі металодетекторного "мілафона" пише: номінал, рік, стан, фото аверс-реверс-гурт, і ціну визначає. Зразу шукає покупця в Інтернеті, замовляє доставку і оплату. І автоматична лопата сама викопує, передає на реставраційному апарату що сам проводить електроліз чи в мило, чи як йому вздумається.
    Вам би так було цікаво??? І мені не цікаво. Отож-бо і воно, а Ви кажете!:smile_8:

Veter-59, obuch59, гринго80 та 5 іншим подобається це.
  18. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Маю заперечення та деякі зауваження що до Вашого сприйняття сьогодення . Народжується мало й не помирають бо змалку знаходяться на штучному імунітеті , коли дитинка народжується дуже квола та має просто померти , перепрошую за антигуманні висловлювання , її підтримують на цім світі саме хімією аж доки не зможе само то звірятко боротись за життє ... Потім воно продукує таке ж хворобливе потомство ... Раніше виживали найсильніші й давали життя здоровій нації .

Veter-59, obuch59, гринго80 та 2 іншим подобається це.
  19. yaruk

yaruk Hauptmann

Повідомлення:
    2.378
    Адреса:
    місто Кола, Україна
    О,то я з вами в один час живу :smile_6:

obuch59, гринго80, SOTNIC та 2 іншим подобається це.
  20. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    тоді про всяк випадок будемо вас геноцидити та холокостити.

obuch59 подобається це.
  21. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ви оце сидите триндите, колись, колись. що вам зара невистачає, турми?
    а я ось що вам скажу. поки ви тут тринділи камуняк заборонили. геть. отакоєот, от таке СВЯТО!
    тепер можна відловлювати тих що залишились камуняки та лупити з них шкіру на бубон.

Veter-59, obuch59, yaruk та 2 іншим подобається це.
  22. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Так, це знову ж таки різні сторони прогресу. Хоча й тоді не завжди виживали найсильніші - а просто з волі випадку. Так, імунітет це добре, але можна було померти просто від порізаного пальця, коли ніякий імунітет не рятував.
    Знову ж, не все можна виміряти доцільністю і фізичним здоров"ям. Скажімо, зараз значно збільшилася середня тривалість життя, але (висловлюючись так само) - який з цього гешефт? Навпаки, лише пенсійні витрати.

Останнє редагування: 16 гру 2015
    KUNDLER, obuch59, гринго80 та ще 1-му подобається це.
  23. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    За окрему плату.

corbie, obuch59 та casio подобається це.
  24. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    А мені було б цікаво так копати із таким приладом . Бо зара копаєш і ніц не відомо шо там , мо воп який проклятий , чи фольга а воно пищит як мането . То і вимушений рити всілякий мотлох , бо мона і шось цікаве пропустити . Як на мене то зараз з кожним роком стає все цікавіше . Он я в 2003 закінчував університет то на 5 поверховий гуртожиток був всього один мобільний і один комп стаціонарний , інтернет був тоді ще в інкубаційному періоді :confused: . Ні музики ні фільмів ні інформації . Одним баригам на барахолці було добре , бо дурили весь люд і скуповували за дурницю цікаві речі , бо мали паскуди каталоги . Зате зара все добре найшов якесь манеТТо і відразу знаєш шо воно вартує , купувати мона речі не ходячи по тим клятим магазинам . Вже мона славити нинішній час тіко за те шо жонатим чоловікам вже не тре пхатися із дружиною по тім триклятим магазинам . Бо дружина все купує онлайн і гроші ціліші і нерви в чоловіка .

Саня ZP.UA, corbie, Veter-59 та 3 іншим подобається це.
  25. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Дивись шоб за оцю єрись із сінагого не вигнали :D

corbie, Veter-59, obuch59 та 2 іншим подобається це.
  26. ejnalej

ejnalej Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    3.488
    Адреса:
    Бурштинштадт
    Дуже люблю слухати в дорозі аудіокниги. Особливо коли їдеш в автівці далеко, музика і всілякі політичні новини по радіо надоїли, то ставиш диск з літературним твором і слухаєш в дорозі. Десь пару місяців назад повертаючись з Києва купив диск "Зачарована Десна" Довженка. Там хоч і є всілякі камуняцькі відхилення в сторону, але досить таки непоганий твір.
    Так ото, до чого веду. Є там уривок, де описана трагедія смерті всіх дітей в сім'ї, крім самого малого Сашка Довженка. Сильно.

KUNDLER, obuch59, Бек та 2 іншим подобається це.