Ну, то ви дещо перебільшуєте. Свого часу на картоплю і помідори так само косились. "І пики у всіх отакі були!" )М(
Нічого я не перебільшую ! Я позаминулого року (якраз перед війною) приймав участь у похороні картоплі , обробленої ядом "прістіж" - так ото я здивувався коли картопля вилізла з землі і коло кожного кущика лежали купи мертвих колорадів , котрі злазились на бенкет і гинули від отрути . А картопля була оброблена просто пульверизатором перед посадкою . Виявляється яд потрапив до середини , потім потрапив до паростків і вбивав жуків ще цілий місяць . То ж уявіть яка концентрація була в листі , а ми потім їмо й дивуємось від чого беруться болячки . Краще вже , коли така відведена доля , втрачати здоров'я на війні - там хоч зрозуміло від чого та за що й кому потім за то всьо "дякувати" ...
Ну, я й при натуральних совіцьких харчах не міг пити молока з-під корови. А завдячуючи хімії, зникла загроза глобального голоду ненажерливих мільярдів земленаселення. Пам"ятаєте, така проблема існувала десь до 60-тих рр.?
То є зворотня сторона прогресу. Скажімо, багацько народу гине від автомобілів, про вихлопи вже не кажучи. Від коней так не гинули. А чи багато захоче повернутися десь хоча б у 18 ст. - без електрики, ліків, унітазів, телефонів та книжок (які погано діють на очі)? Та навіть мій малий не уявляє, як ми жили без комп"ютерів, авикажете.
Та я й сам жалкую шо зарано родився . Он нинішні дітки набагато прогресивніші ніж були ми в свій час .
я щоб ще тримав піст--то тягнув би свого хребта з гір ледь-ледь- зараз з нашою зарпатньою крепко не пошикуеш!!!
це шо??? з кишені у когось на катку випаа??? який Ви уважний оказатись в нужное время в нужном месте ---це талант!!!
Що означає "молоко з-під корови"? Маєте на увазі свіже молоко? Так і я його не п'ю - генетична непереносимість лактози. А щодо глобального голоду питання спірне. Десь і до сих пір голодують.