Так - до вас і надовго.. 10.12.2015 я дембель - офіційно 15 місяців бойових.. та й те геморр знов щось бігаю доказую...(( АТО-шних не отримав суки таке роблять...
Скоріше для запасної печінки. Оте йдете до кума "по важному дєлу", і положили туди запасну печіночку... Кум Вам пляшку, другу, третю на стіл ставить... Кума - ковбасу, холодець, кров'янку, голубці, вареники зі шкварками, а ви в самий нужний момент запасну печінку дістаєте... Всі п'яні, а Ви всьойо сначьала!
Та я теж бува забуваю - і все то від проклятущої хімії , все шо не жерем то сплошна хімія та біоінженерія ... От і Вас вразив постхімічний синдром . Я зараз в селі і планую тут довгенько затриматись , думав буду дихати чистим повітрям , їсти виключно кошерну їжу - але очі на лоба лізуть коли бачу як куми та рідня годують свиняток та курочок з індиками ... Допомагав поратись коло свиней і мало не побив кума коли той в відро дерті додав літровий кухоль зелених порохів , котрі пахнуть як ліки від ангіни - тобто страшенна хімія . Дивно , але каже шо свині вже чисту дерть з кукурудзи , гороху та ячменю навіть не будуть їсти без додавання тої гидоти . Для власних потреб вирощують пару кабанів - то ті змалечку їдять тіко чисту рослинну сировину , але майже вдвічі менші від своїх братиків та сестрички , котрі вирощуються для "дончаків" на продаж . Навіть купа гною смердить якось як в аптеці . Маленьке телятко й те годують з хімією , курочки теж жеруть премікси й несуть коко майже кожен день ( без преміксів - одне кокоєчко двічі на тиждень ) . Коротше повний хімічний капець в селі ...
Ану признавайтесь, з якою молодою кобітою домовились "пекти" свою "ковбаску". Надіємось через 2 дні в п'ятницю будуть світлини?
Для цього нашими прадідами був придуманий піст - аби так хотілось спробувати щось смачненьке , а не можна й кортить цілих сорок днів ... Ото тоді ковбаска - справжнє свято , ну звичайно ше й коли гарненька та пухкенька жіночка поряд то тоді розгівлятись можна п'ять діб або й більше ...