я тут. час від часу. то вам треба в пожежники йти, вони сплять по 27 годин на добу бо на годину раніш лягають та на дві пізніш встають
Вітаю ! На вулиці холодно -3 ( вночі було -7 ) , сонячно , тихо . Ага сплєт вони . Там у пожежників свої групи по інтересам : алкоголь , доміно , карти , та всіляка похабень . Знаю шо пишу , бо в спортзалу ходят два пожежника офіцери , які ото намагаються боротися із тими гуртками по інтересах , але в них ніц нічого не виходит .
Хіба пан зізнаеться,він скаже що сала ніц,холодно,голодно а сам у сінях сало перекладує масними пальцями.
і не вийде. та і нащо людей від роботи відвлікати? що ото за дурна мода в началства приходити і задовбувати? гнати тре таке начальство та такіх борців к херам собачим, най подвір'я метуть!
Доброго вечора ! Запанували з паном Бумером вчора виізд!!! Проснувся ранком вже все білим покрито але всеж прокаталися!!! Прокаталися!!!! бо ніц не знайшли хоч були в декількох місцях! такого ще небуло -та ще й сигнали рідкі одиночні!!! Зато світлини як завжди!!
а щоб не було все так геть ПЕЧАЛЬНО--добавю світлину з лісу -поназбирував коробайків з німецьких окопів!!