Да ладно!Света тоже райберт считала за форум извращенцев, пока я под шафэ не сказал - хочешь читать-регистрируйся. ПОПУСТИЛО.
Нормальний форум. Моя теж читає. Правда, сюди не заходить (начебто ) тільки "Військово-політичну ситуацію".
Навряд чи Вам щось перепаде! Колись кум мого товариша, хірург, сидячи разом за столом і перехиляючи по-чарочці сказав: "Хлопці, так як ви п'єте, то ваші органи на пересадку не підуть. На вас я нічого не зароблю"
таке. я час від часу наглідав за нею. так що всьо ок. вже і доїли її, бо як відомо смажена картопля смачна поки гаряча.
та воно то так та трошки не так. паски тілько на ВЕликдень добре а якщо кожень день то набриднуть швидко. замість коклЕтів ковбаски були. так що всьо по кошерному фень-шую
Дядько Вовк, буду на вас скаржитися у міжнародний червоний хрест! Бо від ваших постів в мене вже усі м'язи на животі болять от реготу!
яка оковита? вже сам спить, ледь по клаві кнопа але оковиту ще просить. ану бігом спати. і щоб порядок бил а нє то шо січас! а я піду ще лісову хатинку пороздивляюсь та ідеї в оформлені собі потирю. отакоєот. а ви кажете