а я оце знов в кулінарії ізголявся. стояв в мене слоїк зі смальцем. гарний смалець, смачний, свіжий, поживний, але не те. смажити на ньому гарно можна звичайно і на хліб намастити але хоч і посолиш зверху і перцем притрусиш але все єдно не воно. то я і вирішив троха модернезувати того смальцю. не увесь звичайно але так щоб було що на хліб намастити. тож і узяв добру голівку часнику, почистив та розчавив його в глибокий мисок, потім додав туди перцю чорного, меленого, потім сіль, кореандр, хмелі-сунелі а потім вирішив ще троха поексперементувати та додав карі. потім нагрів води і вилив у більший мисок а потім туди поставив мисок з часником та приправами. і почав додавати туди смалецьмисок гарячий, смалець плавиться та рівномірно розмішується з приправами, а я додаю по троху смальцю та перемішую. дивлюсь щось не те. колір замість білого з вкрапленням спецій став якийсь жовто-зелений, ну що твоє васабі. ну перемішав я все поставив до холодильника щоб застиг швидше та і треба ж скуштувати що воно вийшло. на вигляд васабі, на смак майже васабі, гостреньке, з часничком але набагато смачніше та поживніше за те яапонське васабі. тож і назвав я той смалець Українське васабі. отакоєот. а ви кажете де там пан Кран? най ще раз мене хвошиздом обозве
не мій, але мабуть і собі тре купити таку корисну рослинку. ну звично за умови що вона буде мух ловити а не байдикувати.
Добрий вечір ! То таки дійсно гарна рослинка , а коли не впорається з мухами - мона той бур'янець порубати шаблею та свинячкам згодувати .
10000% не фашист. Але, зважаючи на інгредієнти, з сексом мабуть завязали (в крайньому випадку без поцілунків).
в мене був такий вазончиг, прикольна штука, мух, павуків хавала але ухід потрібний ууу, це вам не кактус.
Добрий вечір Шановні! Походили сьогодні з паном Бульдозером по полях! Мій результат за сьогодні на фото!
Не ну скажіть!!Нормально да!!!?? https://reibert.info/threads/shtik-nizh.704566/#post-7513987 Сука!! А не костик