А хто вам каже до ваших кумів йти,гаяваспитаю?йдіть до чужих)))))упс!<пішов я мать в погреб ,заодно і бронежилет одягну.бо чую д...ою,що за таку пораду зара чиїсь кігті в спину встрягнут.або вила>
Доброго ранку хунта! В Луцьку -1, вітру немає, сонечко світить. Оце їхав по трасі дивився по сторонам. Поля переорані, травичка в інії, гарненькі лісочки... Так і чешуться руки всі справи кинути на все плюнути, взяти МДшку і лопату і впірьод!
вітаю панство. на дворі погода встаткувалась , вітер вщух і інколи виглядає сонечко то щось в вас метода позаминулого сторічча. гарнюню петарду вкинути то відразу почисте все. це відбулось ще десь у середені 90стих. приїхав до баби у село онучок, хоч і малий тоді ще, років 10-11 але раздовбай ще той. ну те-се баба і каже що треба сажу потрусити бовже топити не будемо. ну той і каже. я тобі допоможу. треба оце питарду вкинути воно там гепне легенько і уся сажа відпаде та тільки її знизу зібрати. баба погодилась непідозрюючи нічого. ну той і вкинув у піч петарду, але не маленьку та легеньку а якусь дебелу. яку саме незнаю бо чув тілько з розповіді баби про ту веселу пригоду. тож підпалили, кинули та і закрили дверцю. спочатку нічого не було. потім почулись матюки, такі матюки як ото лаяться старі баби у селі. потім пролетів вітька онучок по вулиці, але матюки невщухали а тілько посилювались, потім обпираючись на дві палички причовгала баба. а вона забув сказати була старшою сестрою моєму покійному тестеві, тож і прийшла жалітись що сі коється. виявилось що коли петарда гепнула у пічі то від того що петарда була доволі потужна конфорки підсокчили а усі дверцята повідкривались і уся хата покрилась тоненьким але рівномірним шаром сажу. яку довго ще відмивали та відчищали. тож спробуйте петарду, вони гарно чистять сажу.
ну то спробуйте якось. готуються вони легко. цей рецепт мені мій дід розповів, знаючи свого діда я довго гадав що він пожртував бо бабця моя готувати такі вареники нехотіла, але якось довелось скуштувати такі вареники і вони виявились жодного разу не жартом а доволі смачними. тож слухайте а ліпше запішіть щоб незабути. берете сало, ріжете його дрібненько та на пательню щоб витопилось добряче і перетворилось на шкварки, шкварки зняти а на смальцеві підсмажити звичайного борошна поки воно не стане золотисто-коричнуватим. зняти те борошно та змішати зі шкварками. а потім оцим смаженим борошном зі шкварками начинити вареники. і варити їх на пару. заправити маслом, сметаною або цибулькою засмаженою на олії. отакоєот. а ви кажете
Мені недавно малий в буржуйку петарду вкинув невеличку — дверцята навстіж, чайник на підлозі… матюки на все село.
тю так і кажуть. а хіба його відкрили знов? ви ж казали що всьо. і залізо на брухт порізали і будуть там ТЦ відкривати